Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές, ο Διονύσης Σαββόπουλος έγινε στόχος επιθέσεων, όταν είπε ότι «ελπίζει στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Μανώλης Μητσιάς κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο συνάδελφός του, τον οποίο και υποστήριξε στη συνέντευξη που παραχώρησε, καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά».

Είμαι υπέρ του Σαββόπουλου

Ο τραγουδιστής πήρε θέση υπέρ του Διονύση Σαββόπουλου, λέγοντας: «Δεν μ' αρέσει καθόλου, είμαι υπέρ του Σαββόπουλου. Δεν μ' αρέσουν καθόλου αυτοί, οι οποίοι κριτικάρουν πολύ εύκολα. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να κάνει στη ζωή του, ό,τι θέλει, τη στιγμή που του αρέσει αυτό το πράγμα. Ο Διονύσης είδε ότι το κράτος χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση. Καλά έκανε και το είπε. Έχετε φανταστεί ποτέ, ότι εμείς οι Έλληνες θα κάναμε κυβέρνηση με 5 κόμματα; Είναι δυνατόν;».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Οι δηλώσεις Σαββόπουλου

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του ανεξαρτήτως του τι θα πω εγώ ή εσύ» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Διονύσης Σαββόπουλος τονίζοντας ότι «ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ».

Οι επιθέσεις κατά Σαββόπουλου

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στα social media, έγραψε: «Κάνε μου τη χάρη που οι ακροδεξιοί λατρέψατε ξαφνικά τα τραγούδια του Σαββόπουλου λες και τα ξέρατε από χτες».



Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε τον τραγουδοποιό «θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου», προσθέτοντας πως «είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος».

«Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!» έγραψε ο έξαλλος Παύλος Πολάκης.