Μια ελληνίδα στα γενέθλια της Ναόμι Κάμπελ. Ο λόγος για την καλλονή Ρόη Αποστολοπούλου όπου ήταν η μόνη ελληνίδα που παραβρέθηκε στα λαμπερά γενέθλια του διεθνούς φήμης μοντέλου πριν από λίγες μέρες. Η ξανθιά καλλονή επέλεξε μια δημιοργία haute couture δια χειρός της Ντονατέλα Βερσάτσε που διατηρούν φιλία εδώ και πολλά χρόνια.

 
Με τον Jon Kortageron

Η ακτιβίστρια, supermodel και fashion icon Naomi Campbell είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα σε όλο τον κόσμο. Ως στενή φίλη της BOSS και μία από τις σημαντικότερες πρέσβειρές της παγκοσμίως, η Naomi είναι η προσωποποίηση ενός πραγματικού BOSS που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή και ιστορική καριέρα της στη μόδα.


Στις 22 Μαΐου 2023, η γνωστή εταιρεία μόδας και ο Daniel Grieder, CEO της HUGO BOSS, διοργάνωσαν ένα exclusive dinner για τον εορτασμό των γενεθλίων της Naomi. Την εκδήλωση ακολούθησε ένα after-party στη Villa Julia στις Κάννες της Γαλλίας. «Η Naomi είναι ένα πραγματικό αφεντικό (boss) και πρότυπο για πολλούς. Εκτός από fashion icon, είναι υπέρμαχος της διαφορετικότητας, της ενσωμάτωσης και μια αναγνωρισμένη φιλάνθρωπος. Ως εκ τούτου, ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες του brand μας. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να διοργανώνουμε τον εορτασμό των γενεθλίων της», δήλωσε ο Daniel Grieder.

Μαζί με το top model Stella Maxwell

Το supermodel, καθώς και επιλεγμένοι προσκεκλημένοι, όπως οι Future, Fan Bingbing, Colin Kaepernick, Jordan Barrett, Alton Mason, Alpha Dia, Evan Ross, Ashlee Simpson, Valentina Sampaio, Lucas Castellani, Mohammed Al Turki, Jon Kortajarena και DJ Cuppy, ντύθηκαν με BOSS για την περίσταση, με τη Naomi να εμφανίζεται με δύο εντυπωσιακά σύνολα.