Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor All Star προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σχεδόν όλοι οι άνδρες της Μπλε ομάδας ήταν υποψήφιοι. Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Νίκος Μπάρτζης είχαν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Στο συμβούλιο του νησιού που έκλεισε και το επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι. «Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Σπύρος Μαρτίκας». «Είναι τεράστια η χαρά ύστερα από 12 φορές πέρυσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομά μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και τη δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι», είπε ο Μαρτίκας με χαμόγελο αλλά και συγκίνηση κατά την αποχώρησή του. Όπως όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν φέτος στον Άγιο Δομίνικο, έτσι και ο Σπύρος Μαρτίκας είχε κλείσει συμφωνία αμοιβής 5.000 εβδομαδιαίως. Άρα με γρήγορους υπολογισμούς ο Σπύρος Μαρτίκας θα λάβει το ποσό των 100.000 ευρώ!