Ένα αρκετά απαιτητικό γύρισμα για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Τρίτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. 

Ντυμένος με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και με μαύρο φόρεμα η Δήμητρα Βαμβακούση, έφεραν σε πέρας μια σκηνή που θα ζήλευαν και κασκαντέρ και θυμίζει σκηνές από πολλές χολιγουντιανές αστυνομικές ταινίες. Οι δυο τους βρέθηκαν στην πεζογέφυρα του Καλατράβα, στην οδό Κατεχάκη από όπου μάλιστα κλήθηκαν να πηδήξουν στο κενό ενώ από κάτω υπήρχε προστατευτικό στρώμα ώστε να μην τραυματιστούν.

Όπως δήλωσαν στον Γρηγόρη Μπάκα και στο Πρωινό η ιδέα ήταν της Δήμητρας Βαμβακούση. Ο Ντάνος τόνισε: «Είμαστε πράκτορες, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Την άλλη εβδομάδα θα βγει το σποτ». Μάλιστα, οι δυο τους εξήγησαν πως πριν από το γύρισμα υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση με την οποία βεβαίωναν πως θα εκτελέσουν τη σκηνή με δική τους ευθύνη.

Ο Γρηγόρης Μπάκας ρώτησε το ζευγάρι σχετικά με την επίσκεψη της Δήμητρας Βαμβακούση στη Σκιάθο, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να απαντά, «Η Δήμητρα έχει δικαίωμα να έρθει στην Σκιάθο και οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Ούτε και γιατί… Η Σκιάθος είναι ένα τουριστικό μέρος, είμαι το μέρος μου. Γιατί να μην έρθει αυτός ο άνθρωπος που συνεργαζόμαστε και κάνουμε τόσο καλή παρέα, δεν καταλαβαίνω».