Ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί σήμερα εναντίον του Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα, για το 2ο γύρο του τουρνουά και ελπίζει σε μια νίκη.

Πριν όμως από τον αγώνα, η κάμερα της Adidas βρέθηκε στο σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι, με τον Έλληνα αθλητή να κάνει μια μίνι παρουσίαση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας ξεναγεί στο σπίτι του

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που ανέβασε η Adidas στο TikTok και έχει πάνω από 250.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό με αυλή, το οποίο και νοικιάζει – αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει το ποσό που δίνει.

@adidas price unknown #adidas #tsitsipas #paris ♬ original sound - adidas

Στην αυλή, όπως βλέπουμε έχει πινγκ πονγκ, όπου παίζει όταν βρίσκει χρόνο με τον αδερφό του, ενώ περνώντας στο εσωτερικό του σπιτιού, μας δείχνει τη μεγάλη συλλογή παπουτσιών που έχει μέσα σε προθήκες – όπως λέει ανήκουν σε φίλους του – δείχνοντας μάλιστα ένα συγκεκριμένο παπούτσι, για το οποίο αποκαλύπτει ότι πίσω από αυτό κρύβεται μια μεγάλη άγρια ιστορία στο Βέγκας.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας δείχνει τη συλλογή παπουτσιών που έχει σε προθήκες
Στη συνέχεια, περνάει στο σαλόνι, όπου πάνω από τον μεγάλο καναπέ δεσπόζει μια τεράστια φωτογραφία του παππού του, Σεργκέι Σαλνίκοφ, ο οποίος ήταν μεγάλο αστέρι της ΕΣΣΔ και μάλιστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης το 1956 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.


H σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο όπου βρίσκονται οι κρεβατοκάμαρες
Ακολούθως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να μας ξεναγήσει στις κρεβατοκάμαρες, οι οποίες βρίσκονται στον πάνω όροφο της μονοκατοικίας, αλλά το μετανιώνει καθώς ακούει, όπως λέει, φωνές από εκεί.

Σειρά έχει η κουζίνα, αν και δεν μας την δείχνει παρά μόνο το τραπέζι όπου απολαμβάνει τα γεύματά του και αποκαλύπτει πως αυτό που τρώει κατά τη διάρκεια του τουρνουά είναι τρία φρούτα: ένα μήλο, μια μπανάνα και ένα αχλάδι.