Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Ολεάννα», στην οποία και πρωταγωνιστεί, αναφερόμενος στα ζητήματα που θίγει το έργο.

Για την παράσταση «Ολεάννα» που πρωταγωνιστεί

«Η "Ολεάννα" είναι επίκαιρη, γιατί προσεγγίζει το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης από την πλευρά του θύτη που μετατρέπεται σε θύμα».

Η συμμετοχή του στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε υπερπαραγωγή τη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» και αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση του ΣΕΗ, το οποίο κατήγγειλε πως σε casting ζητούνται από τους ηθοποιούς οι αριθμοί των ακολούθων τους στα social media.

Είναι ευτέλεια το casting με κριτήριο τους followers 

«Έγιναν δουλειές στο πόδι στην τηλεόραση με τις μισές ειδικότητες στα συνέργεια σε σχέση με αυτές που απαιτούνταν για την παραγωγή. Είναι ευτέλεια να κάνεις casting σε σειρές με κριτήριο τον αριθμό ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό λέγεται εξευτελισμός του επαγγέλματος. Το χειρότερο είναι όταν συμβαίνει στο θέατρο με τηλεοπτικούς θιάσους», δήλωσε ο Φίλιππος Σοφιανός.

«Πρόβα Νυφικού», τη δεκαετία του '90 και το καλάμι

Στη συνέχεια ο ο Φίλιππος Σοφιανός αναφέρθηκε στη θρυλική σειρά των ’90s «Πρόβα Νυφικού», στην οποία υποδύθηκε τον ρόλο του Απόστολου Πετρόπουλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: