Με αφορμή την πρόσφατη αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ μίλησε ο Νίκος Υποφάντης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ενώ αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη όσο και της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον σταθμό του Φαλήρου.

«Εγώ έφυγα μετά από 23 χρόνια από τον ΣΚΑΙ. Η Εύα έφυγε έναν χρόνο μετά από εμένα, ενός ακόμα παιδιού του ΣΚΑΙ. Να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο όπου βρεθεί κι ότι κι αν κάνει. Είναι ένα θέμα του ΣΚΑΙ πως αφήνει και φεύγουν δικά του παιδιά και στελέχη. Ο καθένας από εμάς είναι πολλά χρόνια στον χώρο αυτής της δουλειάς, έχουμε δυνατότητες να επιλέξουμε κι επιλέγουμε όταν μας δοθεί μία καλύτερη πρόταση κι ευκαιρία» είπε ο Νίκος Υποφάντης για ην Εύα Αντωνοπούλου.

Για την Ντόρα Κουτροκόη, που αποχώρησε πριν από κάποιους μήνες, συμπλήρωσε: «Είπανε στην Ντόρα ότι δεν μας βγήκε η ισορροπία με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, αλλά αυτό θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει πολύ πιο νωρίς και να μην της συμπεριφερθούν έτσι. Δεν ξέρω για ποιον λόγο επιλέγει ο σταθμός να λύνει τόσο εύκολα συνεργασίες με παιδιά που είναι αγωνιστές και δημοσιογράφους με πολλά χρόνια εμπειρίας. Περίμενε να την βοηθήσουν οι πιο παλιοί και δεν έγινε. Θα πρέπει να τους ρωτήσετε γιατί δεν βοήθησαν την συνάδελφο που ήρθε μαζί τους».

Ο Νίκος Υποφάντης ανέφερε για την Μαρία Αναστασοπούλου: «Και η Μαρία για τους ίδιους λόγους. Πώς είναι δυνατόν να αφήνεις να σου φεύγουν τόσα πολλά παιδιά δικά σου; Είναι ένα θέμα. Έχει ανανεώσει τον Γιώργο Παπαδάκη, του βγαίνουν πράγματα που δεν του έβγαιναν πριν. Πολύ ωραίο δίδυμο».