Η Καλομοίρα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε τον λόγο που θέλει να είναι στην επιτροπή του Fame Story, αλλά και για το εάν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα μου, είμαι Ελληνίδα. Έκανα και τεστ για το πόσο Ελληνίδα είμαι, και έβγαλε ότι είμαι 99,1%, το ίδιο και ο σύζυγός μου ο Γιώργος. Έχω ακούσει ότι θα είμαι στο J2US αλλά καλύτερα να πάρετε τον Νίκο Κοκλώνη», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Για τα επαγγελματικά της ανέφερε: «Η πρώτη μου δουλειά σε νυχτερινό κέντρο ήταν μαζί με την Δέσποινα Βανδή. Είχα αργήσει και θυμάμαι ότι μου έκανε δήθεν παρατήρηση για την αργοπορία μου. Το πρώτο κομμάτι που τραγούδησα στην Ελλάδα ήταν της Καίτης Γαρμπή».

Θα ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή του Fame Story;

Η Καλομοίρα αποκάλυψε πως: «Μπορώ να προσφέρω στην κριτική επιτροπή του Fame Story γιατί έχω ζήσει αυτά που θα ζήσουν τα παιδιά. θα μπορούσα να πω συμβουλές στα παιδιά. Χάρηκα που επιστρέφει το Fame Story ήταν μία ωραία εμπειρία που πάντα θα μείνει στην καρδιά μου».

«Δεν ξέρω εάν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision, λατρεύω τη μουσική και τη σκηνή», σχολίασε σχετικά με το εάν θα πήγαινε ξανά στην Eurovision.

Για την αλλαγή στην εμφάνισή της:

«Έκανα αυτή την αλλαγή στα μαλλιά μου επειδή αυτή τη χρονιά θέλω λίγη διασκέδαση στη ζωή μου. Σε όσους με σχολιάζουν αρνητικά, στέλνω την αγάπη μου. Εννοείται ότι φλερτάρω, ο σύζυγός μου δεν έχει ανασφάλεια, να ζήλευε λίγο αλλά δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου αλλά δεν είναι καλό να ανταλλάσσεις ματιές με κάποιον άλλο», υπογράμμισε κλείνοντας η αγαπημένη τραγουδίστρια.