Ο Arnold Schwarzenegger φαίνεται ότι δυσκολευόταν να πει στην τότε σύζυγό του, Maria Shriver, για τον γιο που απέκτησε με την οικιακή βοηθό τους. Σύμφωνα με τη «Sun», ο Schwarzenegger αποκάλυψε πώς «έσκασε» η βόμβα ότι ο Joseph Baena, 25 ετών σήμερα, ήταν γιος του.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρωταγωνιστής του «Εξολοθρευτή» μοιράζεται την ιστορία στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix, για το πώς αυτός και η σύζυγός του είχαν πάει σε σύμβουλο γάμου κατά τη διάρκεια της θητείας του ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

«Μια μέρα, ο σύμβουλος είπε: "Σήμερα η Μαρία θέλει να είναι πολύ συγκεκριμένη για κάτι», φέρεται να λέει ο Schwarzenegger. «Θέλει να μάθει αν είσαι ο πατέρας του Τζόζεφ. Νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε. Και τότε είπα την αλήθεια. ‘’Ναι, Μαρία. Ο Τζόζεφ είναι ο γιος μου’’. Ήταν προφανώς συντετριμμένη από αυτό» είπε ακόμη.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1986 και είναι γονείς τεσσάρων παιδιών. Η σχέση με την Mildred Baena συνέβη το 1996.

Ο Σβαρτσενέγκερ είπε ότι ο ίδιος και η Baena πίστευαν ότι ήταν έγκυος από τον σύζυγό της, αλλά άρχισε να υποψιάζεται το αντίθετο, καθώς ο Τζον μεγάλωνε. «Στην αρχή πραγματικά δεν ήξερα, αλλά όσο μεγάλωνε, τόσο πιο ξεκάθαρο μου γινόταν», δήλωσε ο Schwarzenegger.

Ο Schwarzenegger είπε ότι αισθάνεται «απρόθυμος να μιλήσει γι’ αυτό, επειδή κάθε φορά που το κάνω ανοίγουν πάλι οι πληγές. Νομίζω ότι έχω προκαλέσει αρκετό πόνο στην οικογένειά μου εξαιτίας των δικών μου σφαλμάτων. Όλοι έπρεπε να υποφέρουν. Η Maria έπρεπε να υποφέρει. Τα παιδιά έπρεπε να υποφέρουν. Ο Joseph. Η μητέρα του. Όλοι», είπε στο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Το «Arnold» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στο Netflix.