Ξέσπασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μέσα από τη νέα ανάρτησή της στα social media, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. Το Σάββατο 3 Ιουνίου προβλήθηκαν οι δηλώσεις της, όπου απαντούσε σε δημοσίευμα που ήθελε την ίδια και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι. Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε ανάρτηση-καρφί από το γνωστό ράπερ. Ωστόσο, το μήνυμα του ράπερ φαίνεται πως στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν και πάλι οι φήμες που τους θέλουν μαζί. Η instagrammer χώρισε πρόσφατα από τον Στάθη Σχίζα και ερωτώμενη αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και το νεαρό ράπερ, ανέφερε πως απλώς έτυχε να βρεθούν στην ίδια παρέα.

«Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι τον έχω ήδη χρεωθεί. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte. Ήμασταν σε κοινή παρέα και ανταλλάξαμε δύο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους κι έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές, μάλλον γι’ αυτό. Μπορεί και να τριτώσει» ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Γεια σου». Θέλοντας να δώσει μια χιουμοριστική απάντηση, με αφορμή τον προορισμό που επέλεξε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Mente Fuerte έκανε μια ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Εύχομαι να πάω κι εγώ στη Μύκονο φέτος».

Η ανάρτηση αυτή του ράπερ έριξε λάδι στη φωτιά και οι φήμες όχι μόνο δεν καταλάγιασαν, αλλά φούντωσαν. Έτσι, την Κυριακή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Έλα τώρα!!! Να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων μόνο αν έχετε σκοπό να τις κάνετε καλύτερες. Κάπου κουράσατε με τις συκοφαντίες σας. Αφήστε την Αλεξανδρούλα να κάνει λίγο διακοπές» ήταν η οργισμένη ανάρτηση, μιας και η ίδια απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο. Ο ράπερ Mente Fuerte είναι σε σχέση με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 6/6/2023.