Την Ευαγγελία Συριοπούλου υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης 6/6 στην εκπομπή της στο Mega.


Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ερχομό του γιου της με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή, αλλά και για τη σχέση τους μετά το παιδί.


«Δεν υπάρχει λόγος κάποιος να σκέφτεσαι αν είναι έτοιμος για οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει χαλαρά και χωρίς πολύ συζήτηση με τον σύντροφό σου. Δεν ξέρω αν είμαστε και ποτέ έτοιμοι για αυτό. Είναι μεγάλη ευθύνη να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο», είπε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου και συνέχισε: «Είχα εύκολη εγκυμοσύνη. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έκανα κακές σκέψεις αλλά δεν έχανα ποτέ την ψυχραιμία μου. Έχω έναν πολύ καλό άνθρωπο στην ζωή μου, τον άντρα μου με τον οποίο είμαστε μαζί 13 χρόνια. Εκείνος με ηρεμούσε πολύ με το θέμα του παιδιού. Ήταν ένα ταξίδι υπέροχο και ήταν μία συνειδητή επιλογή».


Κλείνοντας η Ευαγγελία Συριοπούλου συμπλήρωσε: «Η γέννηση του παιδιού μας τα άλλαξε όλα προς το καλύτερο. Αυτό το παιδί ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί. Αλλάζει το πρόγραμμα του ζευγαριού αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που μας επηρέασε. Αυτό το πλάσμα είναι το ωραιότερο δώρο τη ζωή μας, είναι καταπληκτικός».