Στο πλευρό του συζύγου της Γιώργου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Λένα Μαντά, περνώντας μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της.

Η αγαπημένη συγγραφέας, που έχει δοκιμαστεί πολύ στη ζωή της, ανησυχεί για την πορεία της υγείας του συζύγου της, που βρίσκεται στον Ευαγγελισμό εδώ και μία εβδομάδα.

Η ίδια μάλιστα ακύρωσε τις προσεχείς παρουσιάσεις του νέου βιβλίου της προκειμένου να βρίσκεται κοντά του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Λένα Μαντά, ο σύζυγός της εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη 30 Μαΐου και νοσηλεύεται με σοβαρή και βαριάς μορφής λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο ίδιος μάλιστα έχει κάποια προβλήματα υγείας κι έτσι η άμεση και στενή παρακολούθησή του από τους θεράποντες ιατρούς του ήταν απαραίτητη.

Η γνωστή συγγραφέας, που κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο «Το μωρό της σοφίτας» από τις εκδόσεις Ψυχογιός, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις της στην Ελευθερούπολη, στα Γιάννενα, στα Τρίκαλα και στο Αγρίνιο.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του συζύγου της παραμένει κρίσιμη και η Λένα Μαντά ακύρωσε και τις παρουσιάσεις που είχε προγραμματίσει έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

«Με λύπη μου σας ανακοινώνω ότι δύο ακόμη εκδηλώσεις για το “Μωρό της σοφίτας” δεν θα πραγματοποιηθούν. Ο Γιώργος παραμένει στο νοσοκομείο με σοβαρή και βαριάς μορφής λοίμωξη του αναπνευστικού. Σας ευχαριστώ όλους για τα γεμάτα συμπαράσταση μηνύματά σας. Με έχετε συγκινήσει απίστευτα, δεν έχω λόγια! Ξέρω ότι ανησυχείτε, ελπίζουμε για το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά στη νέα ανάρτησή της.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 7/06/2023