Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για την απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν λίγες ημέρες.

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε αρχικά: «Είμαι συγκλονισμένη, γιατί μιλούσαμε κάποιες μέρες πριν κι έμαθα τώρα αυτό το ξαφνικό. Καταλαβαίνεις πως στενοχωρήθηκα πολύ κι έπεσα από τα σύννεφα».

«Με τον Γιάννη γνωριζόμαστε από τη δεκαετία του '70, όταν για πρώτη φορά τραγούδησα μαζί του, που τότε ήταν με τα τραγούδια του και τα σουξέ του. Θυμάμαι ένα πολύ καλό παιδί χωρίς καμία έπαρση, τίποτα από αυτά. Ένας καλός άνθρωπος, ευγενικός, καλός συνεργάτης. Το ίδιο ακριβώς, μετέδωσε και στα παιδιά του. Ήταν ένας κύριος», συμπλήρωσε.

Αναφέρθηκε επίσης, στην τελευταία τους επικοινωνία. «Όταν μιλήσαμε, μου έλεγε "δεν αισθάνομαι καλά, Κατερίνα μου". Προσπαθούσα να τον παρηγορήσω. Είχε βαρύνει η υγεία του, όταν δεν ήταν καλά. "Κάτι περαστικό θα είναι" του είπα. Ήμουν για πρόβα, γύρισα και με πήρε μια άλλη παλιά συνάδελφος και μου είπε πως κι εκείνη μιλούσε μια μέρα πριν μαζί του, μου είπε το δυσάρεστο νέο. Τι να σας πω... Ήταν καλλιτέχνης, δεν ήταν μόνο τραγουδιστής», περιγράφει.

«Δεν πείραξε ποτέ κανέναν, ποτέ, δεν είχε ακουστεί τίποτα κακό για τον Γιάννη. Κι αυτό το είχε παράπονο, που τον αποπαίρνανε για το ντύσιμο και το στυλ του», πρόσθεσε κλείνοντας.