Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, με την είδηση να γίνεται γνωστή την Τρίτη 06/06/2023.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», ανέφερε ιδιαίτερα συγκινημένη ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ο «δεύτερος πατέρας της», ενώ μίλησε και για την τελευταία τους συνάντηση.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν πραγματικός σταρ

«Τα πάντα θυμάμαι από τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Ήταν δεύτερος μπαμπάς μου, το έχω ξαναπεί. Είναι ο μόνος που με βοήθησε, κανένας άλλος. Είχε αυτή την τάση, να βοηθάει τα νέα παιδιά, δεν τα σαμπόταρε ποτέ», ανέφερε αρχικά η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Ρίζωσα» σε αυτόν τον άνθρωπο

Σχετικά με τη γνωριμία τους, η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε: «Είχε μείνει η κουμπάρα μου, η Αννούλα, έγκυος και εγώ μόλις είχα ξεκινήσει το τραγούδι. Εμείς δεν είμαστε από καλλιτεχνικό κύκλο. Και η μητέρα μου είπε στον Γιάννη Φλωρινιώτη να με πάρει δίπλα του, για να νιώθει και εκείνη ότι είμαι προστατευμένη. Και του είπα να πάω μέχρι να γεννήσει η Αννούλα. Και όταν γέννησε και του είπα ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε, μου είπε: “Πού θα πας; Εσύ είσαι η υιοθετημένη κόρη μου. Δεν πας πουθενά”. Και ευτυχώς που “ρίζωσα” σε αυτόν τον άνθρωπο, γιατί ήταν πραγματικά ψυχούλα, ένα διαμάντι».

Ο μπαμπάς μου λάτρευε τον Γιάννη Φλωρινιώτη

«Η μεγαλύτερή μου ταραχή είναι ότι ο μπαμπάς μου τον λάτρευε τον Γιάννη Φλωρινιώτη και λάτρευε το τραγούδι “Σακάκι, διπλοσταυροκουμπωτό”. Έκανα ένα story και είπα “μπαμπά, σου στέλνω τον κύριο Γιάννη να σ' το πει”. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μηνύματα έλαβα μετά από αυτό», συνέχισε η Γωγώ Γαρυφάλλου, προσθέτοντας ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν πραγματικός σταρ.



Συμπεριφερόταν σαν ένα παιδί

«Αγαπητό στο κοινό τον έκανε ο χαρακτήρας του, η καλοσύνη του, το χαμόγελό του, η απλότητά του. Νομίζω αυτά και μόνο αρκούν, γιατί ήταν πραγματικός σταρ και όμως συμπεριφερόταν σαν ένα παιδί που θέλει να ακούσει τον γλυκό του τον λόγο. Ήταν ένας απλός άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Το είχε καημό να τα «βρω» με την Άννα

Η Γωγώ Γαρυφάλλου αναφέρθηκε και στη σχέση της με την κόρη του τραγουδιστή, Άννα. «Εγώ έχω πάρα πολύ τακτική επικοινωνία με την Αννούλα. Χαίρομαι τόσο πολύ που τα ξαναβρήκα με την Άννα. Δεν είχαμε παρεξηγηθεί, απλά είχε λίγο σπάσει η σχέση μας. Το είχε καημό να τα βρω με την Άννα», εξήγησε.

Η τελευταία της συνάντηση με τον Γιάννη Φλωρινιώτη:

«Την τελευταία φορά ήμασταν στο ταξί και πηγαίναμε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, μου έλεγε “Γωγούλα μου, τώρα έγινα καλά, περίπου καλά, αλλά είμαι καλά”. Είχε το οξυγόνο του δίπλα και του λέω “έχεις και τσαντάκι, έχεις και αξεσουάρ”. “Ναι, κούκλα μου”, το χαρακτηριστικό που μου έλεγε πάντα. Και μου είπε ότι “τώρα θα κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και θα βγάλω και καινούργιο τραγούδι”», είπε στο τέλος η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



«Τον πολέμησαν οι καλλιτέχνες, ήταν αδικημένος»



«Ο Γ. Φλωρινιώτης όταν επέστρεψε η Αννούλα, είπε "είσαι η υιοθετημένη μου κόρη και δεν πρόκειται να σε αφήσω να φύγεις"»