Ο Νίκος Ζιάγκος παραχώρησε συνέντευξη στην Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Παρασκευή στο STAR. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί με σαφήνεια για την πολυσυζητημένη, παλαιότερη του δήλωση πως έχει συνευρεθεί ερωτικά με 3200 γυναίκες.

Έτσι, ο Νίκος Ζιάγκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι 3200, παιδάκι μου; Αυτό ήταν το 2014. Έψαχνα επειγόντως ένα σκάνδαλο γιατί ανεβάζαμε ένα θεατρικό, έλα όμως που δεν είχαμε budget για διαφήμιση. «Παιδιά, χρειαζόμαστε επειγόντως ένα σκάνδαλο» λέω, «ποιο σκανδαλοθηρικό περιοδικό υπάρχει; Αυτό, φέρ’ τον εδώ να του δώσουμε μια συνέντευξη». Αυτός ο δημοσιογράφος ρώταγε όμως για να του πω ένα νούμερο».

«Λέω, «πόσες έχει πει ο Σπαλιάρας;». Εγώ όμως έκανα πλάκα! Ο Σπαλιάρας είχε πει 4000 και είπα εγώ, αστειάκι, «άντε να μου έχει ρίξει καμιά διακοσαριά». Έκλαιγαν όλοι από τα γέλια και αυτός πήγε και μου το έβαλε τίτλο. Τα πραγματικά ποσά θα τα μάθετε όλοι σας στο βιβλίο που γράφω. Δεύτερος μύθος, ο τύπος αρχίζει και μου αλλάζει το συντακτικό. Είπα εγώ πως είμαι ο γκουρού του σεξ; Μόλις το είδα αυτό, γελάγαμε βέβαια, λέω «τι είπε ρε το άτομο;». Μου έλεγε να πω κάτι πιο χοντρό οπότε είπα και γω πως «ερχόντουσαν 20 – 20 οι κοπέλες, εγώ καλούσα τους φίλους μου και γινόταν της παλαβής». Αυτό, όμως, το «γινόταν της παλαβής» το έκανε… γίνονταν όργια»


«Μου είπε να πω κάτι και «για τους ομοφυλόφιλους, τους γκέι για να πιάσετε και αυτό το target group αφού θέλετε να έρθει κόσμος στο θέατρο». Ε, είπα και γω πως «κάναμε δυο, τρεις προσπάθειες αλλά δεν μας βγήκε» και πίσω έκλαιγαν από τα γέλια. 15 άτομα είχαν φύγει από τις καρέκλες, είχαν πέσει κάτω και το θέατρο γέμισε» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Ζιάγκος στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.