Η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε για τη δυνατή φιλική σχέση που συνδέει το σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και την ίδια με τον Νίκο Οικονομόπουλο, η οποία κατέληξε πριν από μία εβδομάδα να γίνει κουμπαριά, μια και ο τραγουδιστής βάφτισε το γιο του ζευγαριού.

«Ο Νίκος είναι πάρα πολύ φίλος μας, κυρίως του άντρα μου (σ.σ.: Τζίμης Σταθοκωστόπουλος), πολύ συναισθηματική και δεμένη φιλία, γιατί έχει ανθίσει μέσω της πίστης τους» είπε αρχικά στην εκπομπή «Γεια σου» και συνέχισε: «Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλοί χριστιανοί, πηγαίνουν μαζί σε θρησκευτικούς προορισμούς. Τις ώρες που βρίσκονται στις εκκλησίες ‘’ξεγυμνώνονται’’. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια πηγαίνει στο Άγιο Όρος και ο άντρας μου και τους ένωσε κι ένας πνευματικός στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου, όπου πηγαίνουν στις αγρυπνίες, κάτι εντελώς διαφορετικό από τους υπόλοιπους φίλους μας».

Η Ιωάννα Σιαμπάνη επίσης μίλησε για την πολύ στενή σχέση που έχει αποκτήσει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού οι δυο τους έχουν παντρευτεί τα δύο ξαδέλφια, Τζίμη και Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αντίστοιχα. «Κατά τη διάρκεια του “My Style Rocks” δεν θέλαμε να δίνουμε δικαιώματα ότι η παρουσιάστρια βγαίνει με μια παίκτρια. Ένα βράδυ που βγήκαμε μου είπε “θα σε φωνάζω εξαδέλφη”. Τότε είχαν βγει το πρώτο τους ραντεβού και ο Βασίλης την κυνηγούσε» κατέληξε η όμορφη επιχειρηματίας και μανούλα.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 12/6/2023.