Μία νέα μήνυση έρχεται να προστεθεί στη δικαστική διαμάχη με τους Γιώργο Κιμούλη, Δώρα Χρυσικού, Νίκο Ψαρρά και Ζέτα Δούκα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Φωτεινή Μπαξεβάνη μηνύει τη Δώρα Χρυσικού για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ. Λίγο καιρό πριν είχε συμβεί το αντίθετο, με μήνυση από τη Δώρα Χρυσικού στη Φωτεινή Μπαξεβάνη, όσον αφορά την υπόθεση Γιώργου Κιμούλη και τις καταθέσεις στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Το παραπάνω «μπαράζ» μηνύσεων αφορά τη συνεργασία του ηθοποιού και της Φωτεινής Μπαξεβάνη το 2020, όταν επισκέφτηκαν την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο «Το Παγκάκι». Εκεί είχε βρεθεί και η Δώρα Χρυσικού.


Μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για όσα συνέβησαν στην παράσταση «Closer» το 2008, η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε στο ΣΕΗ, ότι φοβάται να συναντήσει τον ηθοποιό 11 χρόνια μετά στην Ιθάκη.

Με τη σειρά της, η Φωτεινή Μπαξεβάνη έδωσε τη δική της εκδοχή στο ΣΕΗ, όσον αφορά τη διάθεση της Χρυσικού προς τον Κιμούλη.

Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα...

«Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα ότι ουδέποτε προσήλθε στο δείπνο μετά το τέλος της παράστασης. Στο δείπνο αυτό η ίδια προσήλθε έκατσε για περίπου 20 λεπτά, αλλά δεν έφαγε γιατί είπε ότι υπέφερε από ηλίαση» σύμφωνα με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, όσο η Δώρα Χρυσικού εξέφραζε το φόβο της να συναντήσει τον Γιώργο Κιμούλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: