Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν στο χθεσινό 13/06/2023 επεισόδιο του Survivor All Star o Ηλίας Μπόγδανος.

Ο παίκτης των Μπλε μίλησε στην κάμερα για το ενδεχόμενο να βρίσκεται στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και θυμήθηκε την προηγούμενη εμπειρία του, όταν έφτασε μία ανάσα από το τρόπαιο.

Ο ίδιος τόνισε πόσο δύσκολο είναι για αυτόν το παιχνίδι μετά από τόσους μήνες μακριά από την οικογένειά του και έβαλε τα κλάματα.

Δεν θέλω να τους απογοητεύω

«Μίλησε για το τέλος ο Γιώργος για πρώτη φορά, αυτό το πολυπόθητο τέλος. Με ρώτησε αν βλέπω τον εαυτό μου στο Γαλάτσι. Και του είπα ότι το έχω ξαναζήσει, και του είπα ότι "Ναι τον βλέπω και το θέλω"», ανέφερε αρχικά ο παίκτης της Μπλε Ομάδας.

 Ήταν η πρώτη μου επαφή με τον κόσμο

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα πρώτα βήματα σε εκείνη την κερκίδα και ήταν η πρώτη μου επαφή με τον κόσμο μετά το παιχνίδι. Βλέπεις πρόσωπα, γνώριμα πρόσωπα, βλέπεις την οικογένειά σου που είναι εκεί για σένα, που σε έχουν πιστέψει μέχρι το τέλος και έχουν έρθει να σε δουν από κοντά μετά από τόσους μήνες που σε βλέπουν από το γυαλί», διηγήθηκε στη συνέχεια για την εμπειρία του από τον τελικό του διαγωνισμού που είχε ζήσει.

Το μυαλό μου είναι συνέχεια έξω

«Τους κάνω συνέχεια εικόνα και δεν θέλω να τους απογοητεύω. Μένει πολύ λίγο και δεν θέλω να πέφτω τώρα που είναι η τελική ευθεία αλλά το μυαλό μου είναι συνέχεια έξω. Προσπαθώ πολύ να το παλέψω», πρόσθεσε στη συνέχεια Ηλίας Μπόγδανος.

Το μόνο που σκέφτομαι και μου δίνει πολλή δύναμη

«Δεν το έχω παρατήσει απλά είναι δύσκολο. Το μόνο που σκέφτομαι και μου δίνει πολλή δύναμη, είναι ότι έχει αποδειχτεί πολλές φορές στη ζωή μου ότι όταν είσαι χαμηλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσεις», είπε στο τέλος ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: