Στην πρόσφατη απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη αναφέρθηκε η οικογένειά του σε συνέντευξη που παραχώρησε, με τον μικρότερο γιο του, Νίκο Φλωρινιώτη, να εμφανίζεται έντονα συγκινημένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, με την είδηση να γίνεται γνωστή την Τρίτη 6/6, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Τη Δευτέρα 12/6, στη διάρκεια εμφάνισής τους στην εκπομπή «Το Πρωινό», η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, μιλώντας για την απώλειά της και βλέποντας και τη συγκίνηση του γιου της, τόνισε ότι «ο Νίκος δεν πρέπει να στενοχωριέται», αποκαλύπτοντας άγνωστο πρόβλημα υγείας του.

Σημειώνεται ότι η συνέντευξη δόθηκε μόλις μερικά 24ωρα από το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Φλωρινιώτη, όπου το «παρών» έδωσαν πλήθος συγγενών, φίλων και συνεργατών του, αλλά και θαυμαστών του.

Τι αποκάλυψε η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη για το πρόβλημα υγείας του μικρού γιου της


Συγκεκριμένα, η Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε για τον γιο της Νίκο, λέγοντας ότι ειδικά εκείνος δεν πρέπει να στενοχωριέται για τον χαμό του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη, καθώς αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Πιστεύω ότι ήθελε και θέλει να συνεχίσουμε την πορεία του. Τώρα ξεσπάω εγώ, η Άννα έχει ξεσπάσει. Εγώ έμενα και με τους γονείς μου. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου, είμαι με χάπια και φαντάσου ότι δεν με πιάνουν», εξομολογήθηκε αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Ο Νίκος ειδικά δεν πρέπει να στενοχωριέται. Δεν είναι της παρούσης το γιατί. Δεν πρέπει να στενοχωριέται το παιδί το μικρό. Μπορεί να είναι κάτι που να αφορά στο σύνολο του κόσμου, αλλά δεν είναι της παρούσης. Υπάρχει κάποιο θεματάκι», αποκάλυψε από την πλευρά της η Μάχη Φλωρινιώτη.

«Ο πατέρας μου μού είπε πριν μπει στο νοσοκομείο ότι “θέλω, παιδί μου, εσύ να είσαι καλά, εγώ την έζησα τη ζωή μου, και ας πεθάνω εγώ”», πρόσθεσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.