Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου, κάνοντας μία αναφορά και στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα, αλλά και στην περίοδο που έμεινε έγκυος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η ηθοποιός αρχικά είπε: «Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα ήταν το μεγάλωμα της Δανάης, οι στιγμές που έχασα από την παιδική της ηλικία και το πιο συγκινητικό και η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι ότι η Δανάη έγινε ένα τόσο γλυκό παιδί. Με στήριξε τόσο πολύ και έκανε τα πάντα για να μου πάρει αυτές τις ενοχές, που νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο για μια μητέρα. Θέλω να το πω αυτό και για τις μητέρες που νιώθουν το ίδιο, γιατί ξέρω ότι είμαστε πολλές. Τώρα συνειδητοποιώ ότι, ρε παιδί μου, αφού το πιο σημαντικό απ' όλα στη ζωή μου είναι το παιδί μου, πώς τότε δεν το σκεφτόμουν».


«Αλλά, όπως λέει και η Δανάη, και τι θα έκανες; Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις, μου είπε και κέρδισα άλλα πράγματα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό», πρόσθεσε.

Όσο για τον πατέρα της Δανάης Μπάρκα, η Βίκυ Σταυροπούλου είπε: «Είχα σχέση με τον μπαμπά της Δανάης, που όπως έχω ξαναπεί ήταν και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, έμεινα έγκυος και σκεφτόμουν ότι, επειδή ακριβώς ήμουν πολύ μικρή, δεν θα ήταν η σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση. Όμως χάθηκε ο παππούς μου και, επειδή είχα πάθει κατάθλιψη, έφαγα μια φλασιά ότι για να με κρατήσει ο Θεός σε μια ισορροπία, πήρε τον παππού μου, που ήταν για μένα τότε ότι αγαπούσα περισσότερο, και μου έστειλε στα σπλάχνα μου μια καινούργια ζωή».