Η Βανέσα Βενέτη, η τρανς γυναίκα που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Game of Chefs, κατήγγειλε μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Όπως έκανε γνωστό, εργάζεται στην Κεφαλλονιά και ήρθε στην Αθήνα για να κάνει μια performance σε θεατρική σκηνή.

«Έχω δεχτεί χτυπήματα και στον λαιμό και μιλάω με δυσκολία. Ήρθα στην Αθήνα για μια perfomance και άδραξα την ευκαιρία να επισκεφτώ και το μαγαζί που εργάζομαι τον χειμώνα στο Γκάζι. Είναι μια παρέα, συγκεκριμένα άτομα που έχουν έρθει πάρα πολλές φορές γιατί θεωρούν ότι το να πειράξουν τρανς ή γκέι άτομα δεν θα γίνει κάτι, δεν θα αντεπιτεθούν. Νομίζουν ότι θα τονίσουν έτσι τον ανδρισμό τους», ανέφερε αρχικά η Βανέσα Βενέτη.

«Μου είχαν επιτεθεί και πέρυσι, δεν με είχαν χτυπήσει. Πρώτα πειράζουν τους θαμώνες, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα και δέχθηκα επίθεση. Στην αρχή ήταν 4-5 και μόλις ξεκίνησε η φασαρία ήρθαν άλλοι δέκα. Ήταν καταδρομική επίθεση. Μέχρι να έρθουν να με βοηθήσουν, φύγανε. Με χτύπησαν παντού, στα πλευρά, στον λαιμό. Ευτυχώς δεν έβγαλαν κάποιο αντικείμενο, αλλιώς θα κινδύνευε η ζωή μου. Δεν πήγα στο νοσοκομείο», αποκάλυψε η Βανέσα Βενέτη.