Η Καίτη Φίνου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις παρενέργειες που υφίσταται από τον κορoναϊό.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η έντονη κόπωση που ένιωθε όσο νοσούσε από κοροναϊό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, σχεδόν δυο μήνες μετά.

Επίσης, τόνισε πως πρέπει να επισκεφθεί κάποιον γιατρό και πρόσθεσε πως είναι τόσο κουρασμένη που το μόνο που θέλει να κάνει είναι να κοιμάται.


Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση έγραψε: «Ειλικρινά δεν θυμάμαι αν έχει περάσει ένας μήνας ή δύο από την ημέρα που βγήκα σπ’το νοσοκομείο… και κουράστηκα να γυρίσω προς τα πίσω τις 5,6 10 φωτογραφίες που είχα ανεβάσει για να σιγουρευτώ για την ημερομηνία… Είχα γράψει πως την πρώτη και την δεύτερη εβδομάδα η πολλή έντονη παρενέργεια ήταν η κόπωση… συνεχίστηκε και συνεχίζεται με περίεργο τρόπο… Κοιμάμαι πάνω από 10-12 ώρες κάθε μέρα όλη μέρα…το βράδυ το αργότερο να κοιμηθώ 12 άντε 1 το πιο αργά στις 2…. Σε νορμάλ μέρες εδώ κ 20 χρόνια ξυπνούσα 5-7 το πρωί…. Δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο κοιμάμαι τόσο και όταν ξυπνάω θέλω να ξανακοιμηθώ… ακόμη και τώρα με κόπο γράφω… κάνω προσπάθειες υπερβαίνω τα όριά μου και γίνονται χειρότερα τα πάντα… πρέπει να πάω σε γιατρό και το ξέρω αλλά δεν κάνω την κίνηση για τηλέφωνο γιατί νομίζω πως άδικα θα το κάνω.. τι σ***ο αρρώστια αφήνει τέτοια κουσούρια;».