Ο έρωτας του Στέφανου Τσιτσιπά για την Πάουλα Μπαντόσα κάνει τον γύρο του κόσμου και απασχολεί τους φίλους του τένις και όχι μόνο.

Οι δύο τους πέρασαν τις πρώτες ημέρες τους ως ερωτευμένοι στο Ντουμπάι και εν συνεχεία ο Έλληνας τενίστας επέστρεψε στην δράση χωρίς όμως να πάψει να σκέφτεται την αγαπημένη του.

Αποκλείστηκε πρόωρα στη Στουτγκάρδη και μάλιστα στην διάρκεια του αγώνα με τον Γκασκέ έγραψε μήνυμα αγάπης στο Twitter. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για την "αδελφή ψυχή" του στην Bild και η Ισπανίδα τενίστρια επιβεβαίωσε την σχέση τους στην Hola.


Η Πάουλα Μπαντόσα που είναι τα τελευταία χρόνια (μετά την Μουγκουρούθα) ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ισπανικό τένις βγήκε από μια παθιασμένη σχέση με τον Χουάν Μπετανκούρ πριν αφεθεί στην αγκαλιά του Στέφανου Τσιτσιπά.


Με τον Κουβανό ηθοποιό και μοντέλο Χουάν Μπετανκούρ έζησε για δύο χρόνια (2021-23) έναν μεγάλο έρωτα και δεν το έκρυψε ποτέ. Γύρισαν μαζί όλο τον κόσμο, έκαναν διακοπές στη Νέα Υόρκη, στο Μεξικό, στις Μαλδίβες αλλά και στην Σαντορίνη (2022).




Στο Instagram της Πάουλα Μπαντόσα δεν υπάρχουν πλέον φωτογραφίες της με τον Χουάν Μπετανκούρ ο οποίος αντέδρασε στη σχέση της με τον Έλληνα, αλλά στο δικό του δεν έχουν "σβηστεί".


Πριν από αρκετό καιρό ο Κουβανός είχε ανεβάσει μια φωτογραφία ως stories στο Instagram όπου το ζευγάρι ήταν στο κρεβάτι αγκαλιά και είχαν σκεπαστεί με ένα σεντόνι.

Η φωτογραφία αυτή "κυκλοφορεί" στα social media και σίγουρα θα ήθελε να την διαγράψει η 25χρονη Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα.