Ιδρύτρια του Passionflix, μιας υπηρεσίας streaming τύπου Netflix που είναι αφιερωμένη στην παραγωγή ρομαντικών ταινιών, είναι η 48χρονη αδερφή του Έλον Μασκ, Τόσκα.

Η ίδια ίδρυσε την εταιρεία της πριν από 6 χρόνια, προκειμένου να μεταφέρει ρομαντικά μυθιστορήματα στην οθόνη, επειδή, όπως λέει, «παρόλο που το ρομάντζο είναι το Νο 1 σε πωλήσεις στον κόσμο, δεν μπορούσαμε να πείσουμε τα υπάρχοντα τηλεοπτικά δίκτυα ή στούντιο να ενδιαφερθούν γι’ αυτές τις ιστορίες. Έτσι, αποφασίσαμε απλώς να δημιουργήσουμε τη δική μας πλατφόρμα streaming αντ’ αυτού».

Όπως ξεκαθαρίζει στην «Daily Mail»: «Όλοι υποθέτουν πως ο μεγαλύτερος αδερφός μου πληρώνει για τα πάντα, αλλά δεν είναι έτσι». Μήπως όμως συνεισφέρει με επιχειρηματικές συμβουλές ή χρήματα; «Είναι δίκοπο μαχαίρι για μένα να πω εάν ο αδερφός μου βοήθησε με οποιονδήποτε τρόπο. Αν πω όχι, τότε ο κόσμος θα πει ότι δεν με στηρίζει καθόλου και, αν πω ναι, θα νομίζουν ότι πλήρωσε για τα πάντα. Ελπίζω όμως να βλέπει τις ταινίες. Είναι σίγουρα μια υπηρεσία εκπαίδευσης για τους άνδρες για το πώς να συμπεριφέρονται στις γυναίκες».

Η προσωπική της ζωή

Σύμφωνα με την ίδια ωστόσο, η προσωπική της ζωή διαφέρει αρκετά από το Passionflix, καθώς παραδέχεται ότι δεν είχε ποτέ σοβαρή σχέση και τονίζει: «Κανείς δεν μου ζητάει να βγούμε!». Μήπως φοβούνται το επώνυμό της; «Η τελευταία μου σχέση διαλύθηκε πριν από τρία χρόνια κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπως και πολλών άλλων. Είμαστε ακόμα φίλοι και ήταν πολύ καλός άνθρωπος, αλλά απλώς δεν ήταν ο σωστός για μένα», λέει η αδερφή του Έλον Μασκ.



Βέβαια, η Τόσκα έχει αποκτήσει δίδυμα, την 10χρονη Isabeau και τον Grayson, που συνελήφθησαν μέσω δωρητή σπέρματος και εξωσωματικής γονιμοποίησης. «Ήμουν 37 ετών και είχα μόλις βγει από μια σχέση με ένα καλό άτομο, αλλά όχι με κάποιον που θα ήθελες να παντρευτείς», τονίζει η ίδια.

Τα δίδυμα

«Ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά δεν ήθελα στην πραγματικότητα να έχω σχέση με κάποιον για να αποκτήσω αυτά τα παιδιά και έτσι αποφάσισα να τα αποκτήσω μόνη μου με εξωσωματική και έναν ανώνυμο δότη σπέρματος. Νομίζω ότι όλοι ανησυχούν όταν πρόκειται για τα παιδιά τους - ανησυχείς για το τι θα πει ο κόσμος αν υπάρχουν δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες ή αν τα μεγαλώνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους. Αλλά όταν το είπα στην οικογένειά μου είπαν: “Ναι, ακούγεται φανταστικό! Ας το κάνουμε!” και απέκτησα τα παιδιά μου μέσα σε ένα χρόνο», αποκαλύπτει η Τόσκα Μασκ.



Πώς έγινε η όλη διαδικασία; Η Τόσκα συνεργάστηκε με έναν «προξενητή» για να εξετάσει τους πιθανούς δότες. «Σας προτείνουν να βρείτε κάποιον που σας μοιάζει, οπότε έφερα φωτογραφίες μου σε νεαρή ηλικία και ουσιαστικά ταίριαξαν (την εμφάνιση του δότη) με τη δική μου, ώστε τα παιδιά μου να μοιάζουν τελικά σε μένα», τονίζει χαρακτηριστικά. Κάθισε επίσης με την οικογένειά της για να μελετήσει τα πιο υποσχόμενα προφίλ και να διαβάσει επιστολές που είχαν γράψει οι δότες για τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους, προκειμένου να αποκτήσει καλύτερη αίσθηση της προσωπικότητάς τους.

Όσο για την εγκυμοσύνη της, λέει: «Δεν μου άρεσε καθόλου να είμαι έγκυος. Ο τοκετός ήταν επίσης φρικτός, φρικτός. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τα δύο παιδιά μου, οπότε δεν θα κάνω άλλα, και είμαι τόσο ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα και την ευκαιρία να το κάνω αυτό».