Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

Πριν το ζευγάρι εμφανιστεί στον «αέρα», οι δύο γυναίκες είχαν μία έντονη διαφωνία μπροστά στον «Ντάνο», για το αν η παρουσιάστρια του «Πρωινό μας» θα τους κάνει on air ερώτηση αναφορικά με τη σχέση τους.

Λίγο πριν προβληθεί βίντεο με τις δυο τους να λογομαχούν στα παρασκήνια, η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό, ότι πρόκειται για φάρσα που έστησαν οι δυο τους στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στο κλιπ που προβλήθηκε, Φαίη Σκορδά, Δήμητρα Βαμβακούση και ένας συνεργάτης του Γιώργου Αγγελόπουλου είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους και έτσι, κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος.

Ο διάλογος μπροστά στην κάμερα: 

«Τι να πω; Ότι είστε φίλοι και συνεργάτες; Δεν είναι λίγο υποκριτικό αυτό;» ακούγεται να ρωτά η Φαίη Σκορδά με τη Δήμητρα Βαμβακούση να αντιδρά: «Τάσο, πες λίγο. Έχουμε τραβήξει πόσα».

«Δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε περισσότερο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση» είπε από τη δική του πλευρά με πολύ ήρεμο ύφος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Να αλλά είστε μαζί. Θα φανώ εγώ μετά ότι δε κάνω μια έρευνα και δε λέω ότι είστε μαζί» λέει η παρουσιάστρια. Το μοντέλο της απαντά: «Ναι ρε συ Φαίη, αλλά πριν λίγο σου είπα να μην αναφέρουμε αυτό»

«Είμαστε μαζί για το βίντεο» παρεμβαίνει ο Αγγελόπουλος.

«Και τι θα πω βρε Δήμητρα; Ότι είστε φίλοι; Ξαδέρφια είστε;» ρωτά έντονα η Φαίη Σκορδά.

«Είμαστε για το βίντεο μαζί. Ήρθαμε να μιλήσουμε για τη δουλειά που κάναμε από κοινού. Από εκεί και πέρα…» λέει ο νικητής του Survivor 2017.

«Έχουμε χιλιάδες πράγματα να πούμε, δεν είναι μόνο το προσωπικό» τόνισε η Βαμβακούση, με τη Φαίη Σκορδά να απαντά: «Δεν μπορώ όμως να εθελοτυφλώ και να μην αναφέρω κάτι ότι δεν είστε μαζί. Αυτό λέω».

«Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα για τα προσωπικά. Αυτό είναι όλο. Δε θεωρώ ότι είναι απαραίτητο» επισήμανε ο Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Βαμβακούση τόνισε εκνευρισμένη, ότι αν της γίνει μια τέτοια ερώτηση θα την αντιστρέψει στην παρουσιάστρια με εκείνη να απαντά πως δεν μπορεί να την απειλεί με τέτοιο τρόπο με αποτέλεσμα το μοντέλο να μαζεύει τα πράγματά του και να κάνει ότι αποχωρεί από το πλατό.

Τότε η Φαίη Σκορδά ξέσπασε σε γέλια αποκαλύπτοντας στον Γιώργο Αγγελόπουλο πως πρόκειται για φάρσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: