Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον ΑΝΤ1 η Μαρία Κορινθίου, με το κανάλι του Αμαρουσίου να ανακοινώνει το «διαζύγιο» με την παρουσιάστρια. Με μια λιτή ανακοίνωση οριστικοποιήθηκε και επίσημα η παύση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, περίπου 15 μέρες προτού κλείσει η σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«O ANT1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του καναλιού.

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου - To παρασκήνιο της αποχώρησης από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 (Βίντεο)

Λιάγκας: Ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από τις δηλώσεις της Μαρίας

Αποχαιρετώντας τη Μαρία Κορινθίου, ο κεντρικός παρουσιαστής του «Πρωινό» Γιώργος Λιάγκας, μόνο καλά λόγια είχε να πει για εκείνη. Προσπαθώντας να «αποκωδικοποιήσει» το «διαζύγιο», είπε: «Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από τις δηλώσεις της Μαρίας. Έφυγα κι εγώ στο παρελθόν από κανάλια. Δεν είναι καλό όταν φεύγουμε να λέμε διάφορα. Τα εν οίκω μη εν δήμω».

Κρίμα

Και συνέχισε: «Κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε η συνεργασία για δύο - δυόμισι βδομάδες» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Της εύχομαι καλή επιτυχία

Θέλοντας να κλείσει το θέμα, ευχήθηκε τα καλύτερα στην Κορινθίου: «Το λέω με πολλή αγάπη, ό,τι και να κάνει, της εύχομαι καλή επιτυχία. Την αγαπώ πραγματικά κι αυτή και τον άντρα και το παιδάκι της. Δεν έχω κάτι να πω για αυτήν, και θεωρώ κι εκείνη για μένα αν είχε κάτι θα μου το 'λεγε».

Η νέα κοπέλα για τα εμπορικά

Όσον αφορά την επόμενη σεζόν και το «ρόστερ» της ομάδας του, αποκάλυψε ότι «θα έρθει μια κοπέλα και θα την υποδεχθούμε με αγάπη -όχι για την παρουσίαση-, για το κομμάτι αυτό το εμπορικό, που είναι αναγκαίο για την εκπομπή. Είναι πρωινή εκπομπή και πρέπει να έχει έσοδα» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: