Η Super Κική καλεσμένη σε γνωστό YouTube κανάλι μίλησε για την εγκυμοσύνη της αλλά και τις περιπέτειες της προσωπικής ζωής της.

Δεν αντέχω να ξαναμιλήσω για παιδί

«Θα έκανα έκτρωση αν μου συνέβαινε τώρα γιατί δεν το αντέχω εγώ. Δεν αντέχω να ξαναμιλήσω για παιδί. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν για πατέρα… Όταν μου συνέβη το ήθελα και το ήθελα γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό μου. Έτσι ξεκινάνε όλες οι εγκυμοσύνες»

Άκουγα την γκόμενα από μέσα και δεν ερχόταν ποτέ

«Κόντεψα να πέσω από το μπαλκόνι, με τις ορμόνες και με όλο αυτό που βίωνα γιατί ήμουν έγκυος και παράλληλα έτρωγα κέρατο και το ήξερα. Με έπαιρνε τηλέφωνο μου έλεγε έρχομαι, άκουγα την γκόμενα από μέσα και δεν ερχόταν ποτέ. Πήγα να χάσω τα μυαλά μου. Η αποβολή ήταν το λιγότερο που μπορούσα να πάθω».

Θα είμαι η καλύτερη μάνα

«Φέρτε μου να υιοθετήσω 25 παιδιά θα είμαι η καλύτερη μάνα. Αλλά να ξέρω ότι για 9 μήνες θα είμαι ευάλωτη, δεν θέλω» ξεκαθάρισε τέλος η Super Κική.

Ο άνδρας που δεν έχει ξεπεράσει

«Προχωράω, αλλά είναι αυτή η καρμική σχέση που πάντα την κουβαλάς. Ήμασταν μαζί τρία χρόνια και το πάθος η φωτιά, δεν έχει φύγει. Χαμός, χτυποκάρδια κάθε φορά σαν την πρώτη φορά. Δεν με στενοχωρεί που δεν γίνεται. Ξέρω θα τον έχω για πάντα στη ζωή μου. Χάλια είμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι».

«Θέλω να είναι καλά, αν τον πειράξει καμία από εμένα θα το βρει. Αλλά είτε είμαστε, είτε δεν είμαστε μαζί είναι θλίψη. Πρέπει να μεγαλώσουμε και οι δύο πολύ εσωτερικά για να μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν μεγαλώσουμε και οι δύο μπορεί να μην γουστάρει ο ένας τον άλλο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: