Πιο συγκεκριμένα, η Super Κική μίλησε για τα πρόσωπα της showbiz και της ελληνικής τηλεόρασης που δεν τη στήριξαν, ενώ έκανε αναφορά και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η Καινούργιου δεν βγήκε να με υποστηρίξει

«Δεν βγήκε μια Καινούργιου να υποστηρίξει, που υποτίθεται κλαίει κάθε φορά. Όποτε με δει κλαίει από κοντά, τρέχει το δάκρυ κορόμηλο. Εκεί δεν μίλησε κανένας. Όλοι ήταν ουδέτεροι. Η Κατερίνα Καινούργιου τη βλέπω σε events και δεν μου λέει ούτε γεια, σαν να της πήρα τον γκόμενο», είπε η Super Κική στο βίντεό της στο Youtube.

Δείτε ακόμη: Σούπερ Κική - Κόλαφος για Κουτσελίνη και Λιάγκα: "Έρχεται με ένα ύφος - Βγάζω τα τριπλά από σένα" (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε μηνύματα στο Instagram για το συγκεκριμένο βίντεο και σήμερα έκανε τη δική της τοποθέτηση.

Aν τη δω έξω, θα της μιλήσω

«Όσον αφορά στη Super Κική, με ενημέρωσαν τα παιδιά στα social media ότι έχει δεχτεί έναν τεράστιο πόλεμο και ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube. Ανέφερε και μένα, ότι δεν μου μιλάνε κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικά με τη Super Κική, αλλά μπορεί να έχω διαφωνήσει. Εννοείται ότι αν τη δω έξω, θα της μιλήσω και μια χαρά.

Η Super Κική είναι καλός άνθρωπος

Θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά. Κι αν έχει πέσει σε κάποια λάθη και ατοπήματα, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα, μέσα της είναι ένας καλός άνθρωπος. Εντάξει, ρε παιδιά, ας τα συγχωρήσουμε καμιά φορά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μου μετέφεραν ότι νιώθει απομονωμένη, από μένα τουλάχιστον δεν ισχύει κάτι τέτοιο», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου, απαντώντας έτσι στις αιτιάσεις της Super Κικής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: