Το ραντεβού της Γεωργίας με τον Δημήτρη στο χθεσινό «First Dates» δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς θα έπρεπε.

Η 41χρονη φωτογράφος απογοητεύτηκε ήδη από την πρώτη στιγμή που είδε τον υποψήφιο παρτενέρ της στο μπαρ του εστιατορίου και έκτοτε δεν σταμάτησε να τον «πικάρει» με τα υποτιμητικά σχόλια και την επικριτική της στάση.

Γενικά τι κάνεις στη ζωή σου τόσα χρόνια;

«Γενικά τι κάνεις στη ζωή σου τόσα χρόνια; Το επάγγελμά σου το αγαπάς; Τώρα το ξεκίνησες, πότε πρόλαβες να το αγαπήσεις; Αυτό κρύβει μία μοιρολατρία, ότι δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, οπότε ασχολήθηκα με αυτό», ανέφερε στην αρχή του ραντεβού τους η Γεωργία.

Παίρνεις ενέργεια από τους ανθρώπους;

«Παίρνεις ενέργεια από τους ανθρώπους; Τι τους κάνεις, τους βαμπιρίζεις δηλαδή; […] Δεν μου κάνει αυτόν τον δυνατό άντρα, που να έχει τη δύναμη από μόνος του», σχολίασε στη συνέχεια η 41χρονη φωτογράφος στο «First Dates», επιμένοντας στην επικριτική της στάση απέναντι σε ό,τι της έλεγε ο υποψήφιος παρτενέρ της.

Κωλυσιεργείς - είσαι λούμπεν

«Μιας και είσαι της τέχνης, το «Περιμένοντας τον Γκοντώ» το έχεις δει; Το θεατρικό του Μπέκετ; Έπρεπε να θυμάσαι την όλη διαδικασία. Κι εσύ κάτι περιμένεις, περιμένεις,  τι περιμένεις; Τίποτα δεν περιμένεις. Κωλυσιεργείς, είσαι λούμπεν. […] Είναι λίγο… πολύ λαϊκός», σχολίασε στη συνέχεια η Γεωργία, οδηγώντας το ραντεβού σε βατερλό.

Το παράκανα

«Το παράκανα που του είπα για το πτώμα αλλά αυτό εξέπεμπε η όλη του η ενέργεια στην ουσία, ήταν λίγο πτώμα. Πολύ νεκροτομείο», είπε στο προσωπικό της cue η υποψήφια του «First Dates».


Αυτό το ραντεβού ήταν αποτυχία

«Αυτό το ραντεβού ήταν με μία λέξη: αποτυχία. Το βάζω στα χειρότερα ραντεβού που έχω κάνει και δεν πρόκειται να ξαναβγώ ποτέ μαζί της. Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα είχα βγει ποτέ ραντεβού. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, που λέει ο λόγος και εύχομαι να μην τα ξαναπούμε», δήλωσε στο τέλος της συνάντησης ο Δημήτρης, με τη συνομιλία των δύο παικτών να εξελίσσεται σε beef.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: