Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εξήγησε γιατί δεν είναι εύκολο να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση και ειδικά με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Εμένα δεν μου έχουν κάνει πρόταση για εκπομπή με τον Γιάννη. Δεν ξέρω αν πήραν τον Γιάννη και είπε όχι για εκπομπή. Θεωρητικά δεν θα με ενδιέφερε.

Θέλω να είμαι ηθοποιός. Είναι άλλο επάγγελμα, δεν μπορώ να κάνω και σίριαλ και θεάτρο και εκπομπή παράλληλα, δεν γίνεται.

Αν κάνεις 100 πράγματα ταυτόχρονα κάτι θα χάσεις.

Επειδή έχω παρουσιάσει εκπομπή στη Νova, ένιωσα καλά, γιατί ήταν κοντά στον ψυχισμό μου, μου αρέσει αλλά πρακτικά εγώ καίγομαι να κάνω μια καινούργια σειρά ή να πάω στο θέατρο το βράδυ».

Για το αν είναι εύκολο να συνεργάζεται με τον σύντροφό της ανέφερε ότι «δεν είναι μόνιμο».

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά πώς έχει αποκτήσει οικολογική ευαισθησία από μικρή ηλικία.

«Η οικολογική μου ευαισθησία ξεκίνησε στην παιδική μου ηλικία. Θυμάμαι να κλαίω γοερά σε κάποιες φωτιές ένα καλοκαίρι. Ξεκίνησα με το να το παίρνω πάρα πολύ βαριά. Κάθε καλοκαίρι πραγματικά αρρωσταίνω όταν συμβαίνει αυτό. Ελπίζω φέτος να είναι μια διαφορετική χρονιά.

Χωρίς να έχω δημιουργήσει κάποια περιβαλλοντική οργάνωση, ατομικά θέλω να μην επιβαρύνω το περιβάλλον, ως μονάδα. Θα ήθελα να μη σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τις επόμενες γενιές, ό,τι κάνουμε αυτή τη στιγμή από θέμα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος έχει να κάνει με τους επόμενους. Αυτό θεωρώ ότι είναι χρέος μας» τόνισε η Κατερίνα Γερονικολού.