Με τα γυρίσματα του My Style Rocks να έχουν ολοκληρωθεί, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν βρήκε τίποτα να την κρατάει στην Αθήνα και έφυγε για καλοκαιρινές διακοπές.

Μετά το ολιγοήμερο ταξίδι της στην Σαντορίνη για να βρεθεί σε γάμο φιλικού της ζευγαριού, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε και φέτος στο ησυχαστήριό της στα Κουφονήσια. Φυσικά δεν είναι μόνη της αλλά με τις καλύτερες φίλες της και όπως όλα δείχνουν και με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Οι δυο τους σε λίγο καιρό κλείνουν έναν χρόνο επανασύνδεσης και είναι έτοιμοι να περάσουν ακόμη ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι στα αγαπημένα τους ελληνικά νησιά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης βρίσκονται στα καλύτερά τους και η παρουσιάστρια ανυπομονεί για όλα τα όμορφα που της επιφυλάσσει η ζωή και φυσικά το φετινό καλοκαίρι.

Εν αναμονή της άφιξης της Έλενας Χριστοπούλου στα Κουφονήσια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περνάει ξέγνοιαστες στιγμές, απολαμβάνοντας τα μπάνια της και πολύ λαχταριστό ελληνικό φαγητό. Η κριτής του My Style Rocks κάνει τις βουτιές της, πίνει τα cocktails της και διαβάζει τα αγαπημένα της βιβλία.



Δείτε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

1-iliana-papageorgiou-koufonisia-5
1-iliana-papageorgiou-koufonisia-6
1-iliana-papageorgiou-koufonisia-7
1-iliana-papageorgiou-koufonisia-8
1-iliana-papageorgiou-koufonisia-9
1-iliana-papageorgiou-koufonisia-1
1-iliana-papageorgiou-koufonisia-2
1-iliana-papageorgiou-koufonisia-3
1-iliana-papageorgiou-koufonisia-4