Πλέον τα κάνουν όλα μαζί, ακόμα και την περιποίηση μαλλιών. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η σύντροφός του Πάουλο Μπαντόσα προετοιμάζονται για το Wimbledon και εκτός του ότι κάνουν μαζί προπόνηση για το αγγλικό τουρνουά, καλλωπίζονται και παρέα.

Σε κάποιο διάλειμμα των προπονήσεων η Μπαντόσα συνεχίζει «να κάνει αυτό που αγαπάει με αυτόν που αγαπά» και το ρίχνει στην κομμωτική, αποφασίζοντας να αλλάξει και το στυλ του «Τσίτσι», ο οποίος όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο BBC ξοδεύει τουλάχιστον 20 λεπτά για να χτενίσει το μαλλί του και για μάσκα βάζει... ελαιόλαδο και ρίγανη.

Σε βίντεο που ανέβασε το ερωτευμένο ζευγάρι η Μπαντόσα περιποιείται το μακρύ μαλλί του Στέφανου επιλέγοντας να του κάνει έναν κότσο. Αφού ολοκληρώνει το… έργο της, του δίνει και ένα φιλάκι. «Ο κότσος επέστρεψε», γράφουν στη λεζάντα του βίντεο.

Επιστροφή στη δράση

Η Ισπανίδα τενίστρια προπονείται μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή της στη δράση μετά τον τραυματισμό της, ενώ ο Έλληνας θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα ανάλογα αποτελέσματα, με τις φωτογραφίες από την προπόνηση να ανεβαίνουν στον επίσημο λογαριασμό του Wimbledon στο Twitter.

 
Μια ανάρτηση που σχολίασε η Πάουλα Μπαντόσα, γράφοντας: «Το να κάνεις αυτό που αγαπάς με αυτόν που αγαπάς είναι ανεκτίμητο».