Hταν, αναµφισβήτητα, ο «γάµος της χρονιάς» και πραγµατοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Καστελλόριζο, στο γραφικό νησί των ∆ωδεκανήσων, όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης ο Αντώνης Λιβέρης και η Αµέλια ΜακΚίνον.

Με καλεσµένο όλο το Καστελλόριζο, τόπο καταγωγής της ισχυρής οικογένειας που διαπρέπει στην Αυστραλία, ο Ανδρέας Λιβέρης, ο Αντώνης και η Αµέλια µοιράστηκαν τη χαρά τους µε τους διάσηµους φίλους τους σε έναν γάµο-υπερπαραγωγή. Η τελετή ευχής τόσο του ορθόδοξου όσο και του καθολικού γάµου (καθώς η νύφη είναι καθολική) πραγµατοποιήθηκε στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου του Πηγαδιού, λίγο πριν από την ανατολή του ήλιου, όπου τα χρώµατα στο γραφικό λιµάνι είναι µοναδικά, όπως µοναδικής οµορφιάς ήταν τόσο οι νεόνυµφοι όσο και οι καλεσµένοι τους από όλο τον κόσµο. Την τελετή ευλόγησαν δύο ιερείς, ο πατήρ Γεώργιος Μαλτέζος µε ακόµα έναν ιερέα από την Αυστραλία. Το όµορφο και µικρό νησί έγινε πασίγνωστο στον επιχειρηµατικό κόσµο καθώς καλεσµένοι ήταν πάµπλουτοι επιχειρηµατίες από Ελλάδα, Αµερική και Αυστραλία, µέχρι και αρχηγοί κρατών.

1_5
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ

Η οικογένεια είχε κλείσει τα περισσότερα καταλύµατα του νησιού και είχε παραγγείλει πολλά τοπικά εδέσµατα. Ο γαµπρός και η νύφη έφτασαν στην εκκλησία µε τα πόδια, παρουσία φίλων και οργανοπαικτών, και γιόρτασαν τον γάµο τους σε ξέφρενους ρυθµούς µέχρι το πρωί. Αξέχαστη θα µείνει στους καλεσµένους η φαντασµαγορική δεξίωση του γάµου, η οποία πραγµατοποιήθηκε στο κτήµα της οικογένειας Mitaros, συγγενούς του Ανδρέα Λιβέρη, στην περιοχή Μανδράκι. Ο στολισµός σχολιάστηκε από όλους, αφού τα λευκά φωτάκια πάνω στα δέντρα ήταν άκρως εντυπωσιακά, ενώ κρυστάλλινα κηροπήγια κοσµούσαν όλα τα τραπέζια.

2_7
ΤΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ∆ΕΞΙΩΣΗΣ

Για πάντα μαζί

Αν και η σχέση τους ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2021, κατάλαβαν αµέσως πως ο ένας ήταν φτιαγµένος για τον άλλον και έτσι από νωρίς πήραν την απόφαση πως θέλουν να ζήσουν για πάντα µαζί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας τον περσινό Μάιο και λίγο αργότερα αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν, κάνοντας το πρώτο βήµα να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους µεταξύ συγγενών και φίλων. Ο Αντώνης Λιβέρης είναι ο διευθύνων σύµβουλος της Proto Axiom, της µεγαλύτερης εταιρείας βιοτεχνολογίας στην Αυστραλία. Η Αµέλια ΜακΚίνον εργάζεται ως Business Development Manager (διευθύντρια Επιχειρηµατικής Ανάπτυξης) στην Pinnacle Investment Management, που ειδικεύεται στη διαχείριση επενδύσεων.

3_4
ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ∆Ω∆ΕΚΑΝΗΣΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΟΡΚΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΒΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΛΙΑ ΜΑ κΚΙΝΟΝ

Ο οµογενής δισεκατοµµυριούχος Ανδρέας Λιβέρης έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον Νικόλα, την Αλεξάνδρα και τον Αντώνη. Συχνά επισκέπτεται µαζί µε τη σύζυγό του, Πάολα, τα καλοκαίρια το νησί της καταγωγής του, το Καστελλόριζο, όπου διατηρεί οικία. Υπήρξε επίσης σύµβουλος τόσο του Ντόναλντ Τραµπ όσο και του Μπαράκ Οµπάµα κατά τη διάρκεια της προεδρίας τους.

4_2
Η ΝΥΦΗ, ΑΜΕΛΙΑ ΜΑ κΚΙΝΟΝ, ΞΕΦΑΝΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ

Ο Ανδρέας Λιβέρης γεννήθηκε στην Αυστραλία, όπου είχε µεταναστεύσει ο παππούς του, το 1910. Τα πρώτα, δύσκολα χρόνια ο παππούς του τα πέρασε στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, στο οποίο κατοικούσαν τότε µόνο 300 κάτοικοι. Ο πατέρας του Ανδρέα Λιβέρη, ξυλουργός στο επάγγελµα, πέθανε αιφνιδίως από τροπική ασθένεια, όταν ο Ανδρέας έκλεισε τα 9 του χρόνια. Αργότερα, η µητέρα του µετακόµισε στην πόλη Μπρίσµπεϊν, όπου ζούσαν και εργάζονταν τα αδέλφια της και συγγενείς της. Ο Ανδρέας µε πείσµα και υποµονή κατόρθωσε να σπουδάσει χηµικός µηχανικός µε κρατική υποτροφία στο Πανεπιστήµιο Κουίνσλαντ. Η πορεία του ήταν συνεχώς ανοδική. ∆ιετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος της The Dow Chemical Company. Από νωρίς ασχολήθηκε και µε τον επιχειρηµατικό τοµέα, αλλά και σε ένα µεγάλο εύρος δραστηριοτήτων. Συµµετέχει στο συµβούλιο διευθυντών της ΙΒΜ, είναι αντιπρόεδρος του U.S. Business Roundtable και µέλος του U.S. President’s Export Council.

5
ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ Η ∆ΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ MITAROS

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 24/6