Για τον γάμο και τον χωρισμό του, που ήρθαν και έφυγαν σύντομα από τη ζωή του, μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός είχε παντρευτεί με τη δικηγόρο, Κατερίνα Φλώρου με πολιτικό γάμο τον Σεπτέμβριο του 2018 στο δημαρχείο της Αθήνας. Έναν χρόνο μετά, είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή του ότι ο γάμος του έφτασε στο τέλος του.

Εννιά μήνες μόνο κράτησε ο γάμος

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό του «Happy Day», είπε σχετικά με αυτό: «Ωραία είναι, αν θέλεις, άμα δε θέλεις, δεν είναι. Άμα δεν θέλεις μετά τον άλλο, γίνονται τα πράγματα λίγο άσχημα. Εννιά μήνες μόνο κράτησε ο γάμος. Δεν θα ήθελα να κάνω πάλι μία τέτοια επισημοποίηση σε σχέση μου. Στενεύει τα όρια και περιορίζει».

Έχει αλλάξει σε ένα σημείο η κατάσταση

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo, ερωτώμενος αν έχει δει αλλαγή. Όπως είπε, βλέπει ότι έχει αλλάξει σε ένα σημείο η κατάσταση και ο άλλος σκέφτεται περισσότερο πώς θα φερθεί. Την ίδια στιγμή παραδέχτηκε ότι έχει πέσει θύμα bullying σε νεαρή ηλικία.

Τέλος, ο Ορέστης Τζιόβας είπε μετά από σχετική ερώτηση, πως: «Έχω παίξει σε άδειο θέατρο, σε μία αίθουσα με 6 άτομα. Αξίζουν και αυτοί οι λίγοι θεατές αξίζουν να δουν το καλύτερο δυνατό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: