Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ενώσουν τις φωνές τους σε μοναδική μουσική σύμπραξη στο Θέατρο Βράχων και με αφορμή τη συναυλία τους παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή της και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου.
«Παίζει ρόλο η εποχή μας, αναζητάει όλος ο κόσμος μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό. Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα, απλώς είναι πολύ κουραστικό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θέλω να ξέρω για τις ζωές των άλλων, με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι, όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, είναι ωραίο να χωρίζεις απ’ αυτούς όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Είναι ωραίο να έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν είχα αυτόν το χρόνο που ήθελα. Μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Οι χρόνοι κι ο σεβασμός είναι σημαντικά, έξαλλου εγώ δεν κρύβομαι», εξομολογήθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.