Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένη η Γλυκερία, η οποία μίλησε τόσο για τον σύζυγό της όσο και για την εφηβική της επανάσταση.

Όπως εξομολογήθηκε η επιτυχημένη τραγουδίστρια, στα μαθητικά της χρόνια ήταν αρκετά άτακτη σε σημείο να παίρνει αποβολές από την τάξη της.

«Ο σύζυγός μου μού έχει ανοίξει πολλές πόρτες και πόρτες στο μυαλό μου. Ήταν και είναι το στήριγμά μου. Είναι αυτός που έχει τις περισσότερες φορές τις ιδέες.

Εγώ βοηθάω πάντα γιατί βάζω την προσωπική μου σφραγίδα. Είναι ο άνθρωπος που κινεί τα πάντα. Ο δικός μου ρόλος είναι να τραγουδάω και να τραγουδάω όμορφα. Αυτό είναι το όνειρό μου και για αυτό γεννήθηκα».

«Ήμουν πολύ ζωηρό παιδί στα μαθητικά μου χρόνια. Ό,τι ήταν να κάνω το έκανα τότε και τώρα δεν υπάρχει πιο ήσυχος άνθρωπος. Έκανα πολλά επαναστατικά και πράγματα που κάνουν οι νέοι στην εφηβεία τους. Τα έκανα νωρίς, χωρίς συνέπειες, έκανα και εγώ την επανάστασή μου.

Εγώ αυτό που έκανα ήταν σε σχέση με το τραγούδι. Έπαιρνα αποβολές γιατί ανέβαινα στο θρανίο και τραγουδούσα και γινόταν ένα πάρτι. Έχω φίλες από τότε! Αρκετά χρόνια από τη μέση εκπαίδευση τα έζησαν στη Θεσσαλονίκη. Όταν άρχισα το τραγούδι μετακομίσαμε στην Αθήνα».