Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στη «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, λίγες ημέρες πριν κλείσει η σεζόν. Όπως είπε ο ηθοποιός, η σύζυγός του κάποια στιγμή θα μιλήσει για το απρόσμενο τέλος της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή.

Η ζωή συνεχίζεται

«Η ζωή συνεχίζεται» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης και στη συνέχεια επανέλαβε όταν ρωτήθηκε για τα unfollow της Μαρίας Κορινθίου στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Και η ζωή συνεχίζεται…».

Πολλές φορές δεν συμφωνούμε με διάφορα

«Μία δουλειά είναι. Πολλές φορές γίνεται στο εργασιακό μας περιβάλλον να μη συμφωνούμε με διάφορα πράγματα. Το θέμα είναι τι και πώς αλλά δεν υπάρχει λόγος. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτή είναι η δουλειά γενικά. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει, όπως το θέλει και το θέμα είναι ότι η ζωή συνεχίζεται –στο ξαναλέω-, ηρεμία να υπάρχει και από εκεί και πέρα νομίζω ότι κάποια στιγμή θα σας τα πει η Μαρία» επεσήμανε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Στις δουλειές υπάρχουν συμβόλαια

«Στις δουλειές υπάρχουν κάποια συμβόλαια, έτσι δεν είναι; Λύθηκε κοινή συναινέσει; Έτσι είναι. Που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν πάρα λόγοι… Το θέμα είναι ένα, ότι οι σχέσεις του καναλιού με τη Μαρία παραμένουν εξαιρετικές» κατέληξε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: