Απαντήσεις σε «καυτά» ερωτήματα αναφορικά με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία παραδέχτηκε ότι πλέον δεν είναι ζευγάρι, ούτε ήταν όταν μπήκαν στο Survivor All Star, όμως διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις!

«Είμαι στα καλύτερά μου και η αλήθεια είναι ότι έχω ηρεμήσει που είμαι εκτός τηλεόρασης αυτά τα δύο χρόνια. Ήταν επιλογή μου, ήθελα να αφοσιωθώ στα δικά μου πράγματα και εταιρείες. Έχω αποφασίσει να κάνω πράγματα που θα με κάνουν χαρούμενη, οπότε στις προτάσεις δεν υπήρχε κάτι που να πω “ουάου πάμε να το κάνουμε”. Παλιότερα ήμουν σε καταστάσεις που είχαν πολύ στρες», δήλωσε αρχικά στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Δεν θα μπορούσα να δω από τον καναπέ μου το Survivor All Star, βέβαια από ότι έδειξε, από τον καναπέ μου το είδα για λίγο στην αρχή. Ήταν μια πάρα πολύ καλή οικονομική πρόταση και είπα ναι πάμε να το κάνουμε. Δεν το μετάνιωσα, απλά δεν θα έμπαινα ξανά, ήταν πού διαφορετικό από το 2017. Τις δύο εβδομάδες που έκατσα έκλαιγα, ήταν η ανθρωποφαγία, να κάνεις τα πάντα για τα λεφτά. Εγώ δεν θα έμπαινα εκεί μέσα να ξεπουλήσω την αξιοπρέπειά μου για τα 5 χιλιάρικα.

Κάνουν τα πάντα για να κάτσουν άλλη μία εβδομάδα και να μπει ο μισθός. Επιβίωση δεν είναι να κάνεις μόνο στρατηγικές. Η στρατηγική από το υποχθόνιο είναι άλλο, διαφέρει. Δεν είμαι εγώ τέτοιος άνθρωπος. Υπήρχαν παίκτες που έκριναν και είπαν ότι εγώ είμαι ο εγκέφαλος για τις ψηφοφορίες. Ήθελαν να στοχεύσουν για να ξεκινήσουν από εμένα. Με τον Κωνσταντίνο ήμασταν σε άλλες ομάδες, κατηγορήθηκα ότι στήνω ψηφοφορίες», ξεκαθάρισε για το Survivor All Star.
«Τη δυναμική μου στο κοινό τη γνωρίζω», είπε με υπονοούμενο η Ευρυδίκη και δεν θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση στο γεγονός ότι έφυγε με απόφαση του κοινού.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο απάντησε: «Δεν σκέφτομαι τι μπορεί να νομίζει ο καθένας για εμένα και τον Κωνσταντίνο, σκέφτομαι εμένα κι εκείνον. Ξέρω ότι έχω μία απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή το κάναμε αυθόρμητα. Τώρα περνώντας τα χρόνια,μεγαλώνοντας αλλάζεις, θέλεις να κρατήσεις κάποια πράγματα για εσένα οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μη μιλάμε. Ούτε το κάνουμε για να τροφοδοτήσουμε ή να κρατήσουμε το μυστήριο, απλά θέλαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.

Είμαστε μια χαρά, έχουμε πολύ καλή σχέση, 6 χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει. Είναι ελεύθερος, με πήρε όταν βγήκε. Ήμουν η πρώτη μαζί με τη μητέρα του που επικοινώνησε. Με ρωτάει για τα επαγγελματικά του. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Δεν μένουμε μαζί. Και μέσα στο παιχνίδι όταν μπήκαμε δεν ήμασταν μαζί, αλλά αυτή η δήλωση που έκανα να γυρίσει σπίτι με την κούπα την εννοούσα».