Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και την εκπομπή στην οποία συμμετέχει αυτό τον καιρό.


«Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για εμένα γιατί δουλεύω επτά μέρες τις εβδομάδας και ασχολούμαι και με τις δικές μου επιχειρήσεις, αλλά είμαι καλά», δήλωσε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για την επαγγελματική της πορεία και τα χρόνια που επέλεξε να μείνει εκτός χώρου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνηείπε:


«Εγώ τρία χρόνια έμεινα εκτός χώρου συνειδητά, είχα τις δικές μου επιχειρήσεις και δεν φοβήθηκα να μείνω έξω. Είναι σημαντικό να έχεις κάτι που θα μπορέσεις να ζήσεις από αυτό. Στην ζωή μου πάντα δούλευα Σαββατοκύριακα. Δεν ήξερα τι θα πει να πας για ένα καφέ ή μια εκδρομή», ανέφερε,  η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι με τον Κώστα Τσουρό, όταν μου έκανε την πρόταση είπα κατευθείαν ναι», δήλωσε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Μου έχει τύχει να λένε κάτι για εμένα και να μην μου αρέσει που με σχολιάζουν. Όταν μπήκα πρώτη φορά στο Survivor δέχθηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Έχω πάρει τηλέφωνο τον Νίκο Γεωργιάδη για κάτι που με ενόχλησε. Είμαι άνθρωπος που θέλω να λύνω τις διαφορές και να μη τις αφήνω να μένουν», αποκάλυψε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αντίδραση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο


Στην ερώτηση για την περίοδο που γράφονταν πολλά για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αντέδρασε στις φωτογραφίες του που έπαιζαν από πίσω όσο ήταν στον αέρα. Τι είπε:

«Βλέπω φωτογραφίες του Κωνσταντίνου, οκ! Δεν έχω να πω κάτι για την σχέση και όλα αυτά… Σήμερα αποφασίζω να προστατεύσω την Ευριδίκη, είμαι χαρούμενη και περνάω καλά…».

Για την συμμετοχή της στο ”παλιό” Survivor και την ”γεύση” που της άφησε το All star, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη  είπε:

«Δεν βλέπω το φετινό Survivor γιατί το περυσινό All star μου άφησε μια πικρία. Δεν ήταν τον ριάλιτι που αγάπησα το 2017. Μιλάω με πολλά παιδιά από τότε και έχουμε μείνει φίλοι, έχω καλές αναμνήσεις…».