Όχι μία αλλά δύο αποχωρήσεις θα έχουμε αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star, όπως είχε τονίσει και στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός. Κάτι που γίνεται προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία ροής του παιχνιδιού μέχρι την επερχόμενη αυλαία με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή στην Αθήνα.

Πρώτος από τους επτά εναπομείναντες παίκτες αποχώρησε, το βράδυ της Τρίτης, ο Ηλίας Μπόγδανος βυθίζοντας προς ώρας στη θλίψη την καλή του φίλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ένα επεισόδιο αργότερα, όμως, η δυναμική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βγήκε στην αντεπίθεση δηλώνοντας με σαφήνεια στην κάμερα πως «ξεκάθαρα εμένα ήθελαν να φάνε και έφυγε ο πιο κοντινός μου άνθρωπος εδώ μέσα, ο Ηλίας. Παράπλευρη απώλεια θα πω ότι ήταν γιατί ξεκάθαρα ήθελαν μέσω του Ηλία να χτυπήσουν εμένα».

Στη συνέχεια όλοι οι παίκτες του Survivor All Star, από την μπλε και από την κόκκινη ομάδα, ρίχτηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη νέα ατομική ασυλία και να βαδίσουν απολύτως ήρεμοι στο νέο συμβούλιο του νησιού. Από αυτό, άλλωστε, έμελλε να προκύψει ο πρώτος υποψήφιος για την δεύτερη αποχώρηση της εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως στα highlights του συγκεκριμένου αγωνίσματος ήταν ο σύντομος τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη στο κεφάλι για τον οποίο και ο Γιώργος Λιανός διέκοψε την αναμέτρηση του παίκτη των Μπλε με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Ο τραυματισμός του Νίκου δεν εμπνέει κάποια ανησυχία οπότε συνεχίζουμε από το ίδιο σημείο από το οποίο μείναμε» δήλωσε, όμως, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα για να δώσει συνέχεια στον αγώνα. Ύστερα από αρκετές αναμετρήσεις, την πολυπόθητη νίκη κατόρθωσε να πάρει ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος και δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί, εκ νέου, από κανέναν στο συμβούλιο του νησιού.

Τα πράγματα ήταν λίγο πολύ προδιαγεγραμμένα με την είσοδο των έξι παικτών, από την μπλε και κόκκινη ομάδα, στο συμβούλιο για να ανταμώσουν τον παρουσιαστή του Survivor All Star. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με την ανάγνωση των ψήφων από τον Γιώργο Λιανό.

Όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους
Έτσι, για μια ακόμα φορά, στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες και δίχως καμία απολύτως έκπληξη βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης. «Το περίμενα! Όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, παίζουμε στρατηγικά και μετά την 24ωρη ψηφοφορία έχω βγει υποψήφιος αρκετές φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της μπλε ομάδας το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: