Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star», για τα τηλεοπτικά της πλάνα, το Survivor και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αυτός είναι ο τηλεοπτικός μου στόχος

«Είμαι σε κάποιες συζητήσεις, θα δείξει αν θα ευδοκιμήσουν ή όχι. Όλα καλά. Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα με κάνει χαρούμενη. Έχετε βαρεθεί να με ακούτε να το λέω, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να κάνω κάτι το οποίο θα μου αρέσει και θα είμαι καλά» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Για τις σχέσεις της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο:

«Είναι άριστες οι σχέσεις μας. Τον αγαπάω, με αγαπάει. Αυτό δεν αλλάζει. Περάσαμε πολύ ωραία και δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, όπως κι εκείνος δεν θέλει. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά, τώρα που κι εκείνος γύρισε. Τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται και όλα τα πράγματα είναι μία χαρά. Έχουμε βρεθεί από κοντά, συζητήσαμε τα του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν ήταν άδικη η αποχώρησή του, αλλά εγώ ήθελα να τον δω πιο μακριά».

Είμαι πάρα πολύ καλά

Τέλος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει το «Survivor All Star», ενώ σχετικά με την προσωπική της ζωή απλά ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ καλά και περιμένω να πάω διακοπές».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:






111111111111111111111111