Η Χρύσα Ρώπα ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα και συγκεκριμένα στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε αυτήν μάλιστα προβλήθηκαν φωτογραφίες της με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος αναφέρθηκε σε εκείνην ως «Χρυσούλα».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι έχει ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μην της αναφέρουν τον πρώην σύζυγό της στις συνεντεύξεις που δίνει. Άλλωστε το διαζύγιό τους μετράει χρόνια πια.«Δεν έθιξα κανέναν, δεν έβρισα κάποιον, δεν υποτίμησα κάποιον. Μου έκανε εντύπωση γιατί από κάτω πάντα υπάρχει κάτι άλλο. Έχω πει σε εκπομπές “μην αναφέρουμε το όνομα Λάλας”. Θέλω πια αυτός ο τσαμπουκάς από απέναντι να κοπεί. Είδα μετά την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και φωτογραφίες. Τι τσαμπουκάς είναι αυτός; Έγινε αναφορά στη “Χρυσούλα”. Ποια Χρυσούλα, για ποια Χρυσούλα μιλάμε;».

Είναι βήμα συμφιλίωσης από τον πρώην σύζυγό της οι αναφορές σε εκείνην;

«Μα τι λέτε ρε παιδιά; Ό,τι θέλετε λέτε; Για τους χειριστικούς ανθρώπους δεν υπάρχεις. Είναι ένας πρώην γάμος για τον οποίο είμαι Χρυσούλα. Δεν είμαι Χρυσούλα, ούτε καν Χρύσα, τίποτα δεν είμαι» ανέφερε.

«5 σήριαλ έχω κάνει όλα κι όλα. Τις Βαρβαρότητες, το Με Δυο Μαμάδες, το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, το Οικογένεια Βλάπτει και την Τούρτα της Μαμάς. Δεν κάνω φασαρία όπου πάω. Είναι ψευδαίσθηση ότι είμαι θορυβώδης. Είμαι πολύ φρόνιμη, φοβισμένη και υπάκουη», δηλώνει η Χρύσα Ρώπα.

«Είναι παραπλάνηση ότι το καλαμπουρίζω. Από μέσα υπάρχει ένας μεγάλος φόβος. Ήρθαν εμπειρίες και πρόσθεσαν, πρόσθεσαν, πρόσθεσαν, έγινε ένας μεγάλος λογαριασμός», τονίζει η ηθοποιός.

«Εγώ ποτέ δεν βγήκα να πω τι έγινε σε σχέση με το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις. Μετά από χρόνια μίλησα. Δεν αντέχω την αλήθεια, ενώ καταλαβαίνω ότι κάποιος τώρα θα με «αδειάσει», θα κάνει μία επίδειξη δύναμης επάνω μου», αναφέρει στη συνέχεια της κουβέντας η Χρύσα Ρώπα.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο στη ζωή του. Ήθελα να κάνω θέατρο, μετά ήθελα να κάνω παιδί και μετά να χωρίσω… και δεν θέλει ο άλλος. Σου λέει: δες τα άλλα ζευγάρια, μια χαρά ζούνε.

Όταν κατάλαβε ο πρώην σύζυγος ότι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω τον γάμο, όπως δεν υπήρχε και περίπτωση να επιστρέψω στο Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, λες μετά στον άλλο «δώσε μου κάτι από την περιουσία», δεν υπάρχει…

Εγώ δεν είχα και καμία εξουσία. Σιχαίνομαι την εξουσία, δεν έψαξα ποτέ πελατάκια. Τα λέω αυτά με αφορμή το περιστατικό… ρε παιδιά, τι δεν καταλάβαμε; Δεν θέλω να μιλήσω. Στην αρχή είναι ο φόβος, πού θα μιλήσεις;», περιγράφει η Χρύσα Ρώπα.

«Εγώ έφτιαξα 9 σπίτια από τον γάμο μου, το είπα και στη συνέντευξη του Λιάγκα, και έμεινα χωρίς σπίτι, γιατί είναι μάγκας ο άλλος. Έχω καταπιεί τέτοια πράγματα… εκείνη τη στιγμή με ποιον να τα βάλεις;», επισημαίνει αμέσως μετά η Χρύσα Ρώπα.

«Στη συνέντευξη που έκανα στο Λαφαζανάκι μου, όπου μου είπαν ξαφνικά ότι ο Λάλας είπε αυτό… λέω «δε με νοιάζει»… και μετά λέω «Τι δε σε νοιάζει μωρέ; Μην είσαι τόσο κότα». Εγώ όταν γέννησα, ήθελα να πάρω το παιδί μου και να φύγω. Πού να πάω; Κατ’ ιδίαν του έχω πει: δεν θέλω να αναφέρεις το όνομά μου ποτέ. Έκανα υπομονή 10 χρόνια.

Μου λέει το Λαφαζανάκι μου: στην ΕΡΤ δύο κύριοι ανέφεραν αυτό. Νόμιζα ότι η συνέντευξη δόθηκε σε μία άλλη εκπομπή. Και λέω: αυτοί οι δύο κύριοι πού το θυμήθηκαν;», κατέληξε η Χρύσα Ρώπα.