Μία ημέρα πριν ρίξει αυλαία το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, η Ματίνα Νικολάου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή.

Όλα τα όμορφα κάποια στιγμή τελειώνουν

Η τηλεοπτική Βάνια εξομολογήθηκε ότι έχει μία θλίψη που η εκπομπή τελειώνει. «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έχω μεγάλη χαρά που κλείσαμε αυτή την εκπομπή με τόσο κέφι και ζωντάνια. Έχω μία θλίψη που τελειώνουμε, όμως όλα τα όμορφα τελειώνουν κάποια στιγμή. Ήρθε η στιγμή η Βάνια να κάνει την τελευταία της εκπομπή», είπε με συγκίνηση η Ματίνα Νικολάου.

Θα κρατήσω σίγουρα την περούκα 

Η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε πως υπήρξαν δύσκολες στιγμές με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά τις αντιμετώπιζαν με πολλή αγάπη και έλυναν γρήγορα τα προβλήματα. «Θα κρατήσω την περούκα σίγουρα και θα δούμε, ίσως πάρω κι άλλα πράγματα για το σπίτι» απάντησε με χιούμορ.

Στεναχωριούνται οι τηλεθεατές που θα τελειώσουμε

«Έρχονται πολλά μηνύματα από τηλεθεατές που στεναχωριούνται που θα τελειώσουμε. Η αγάπη του κόσμου ήταν κάτι που ήταν τεράστια έκπληξη για εμένα. Ήταν μεγάλο δώρο όλα αυτά τα χρόνια στον ΣΚΑΪ. Πάρα τις δυσκολίες περάσαμε καλά κι αυτό μας έσωσε», είπε επίσης η Ματίνα Νικολάου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: