Αποκάλυψη-βόμβα από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο πρώην παίκτης του «Survivor» δήλωσε σε συνέντευξή του ότι γνωστός τηλεοπτικός δικηγόρος τού έκανε πρόταση να του δώσει χρήματα προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στο κανάλι του Fipster στο YouΤube για το φλερτ που δέχεται στα social media και αποκάλυψε πως γνωστός δικηγόρος τού έδινε 10.000 ευρώ προκειμένου να συνευρεθούν.

«Με φλερτάρουν στο Ιnstagram, αλλά το πιο ακραίο ήταν να μου κάνουν πρόταση με λεφτά. “Θα ερχόσουν για μια βραδιά μαζί μου με 30.000 ευρώ;”. Την πρόταση μου την έκανε άνδρας. Θα πήγαινα και με λιγότερα, αλλά δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα» ανέφερε αρχικά κάνοντας χιούμορ ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ακολούθησε και μια δεύτερη πρόταση, από γνωστό δικηγόρο: «Μου είχε στείλει κι ένας δικηγόρος, ο οποίος είχε βγει και στην τηλεόραση. “Θες να πάμε τώρα με 10.000 ευρώ;” Του λέω “αδελφέ μου, και με λιγότερα, αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν προλαβαίνω”».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε πρόσφατη συνέντευξη στο «Καλό Μεσημεράκι» αποκάλυψε αυτό που τόσο καιρό φημολογούνταν, ότι έχει χωρίσει οριστικά από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέροντας μάλιστα ότι είναι ελεύθερος. «Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος» είπε χαρακτηριστικά. «Έχω πάει 33, δεν πρέπει κι εγώ να αποκατασταθώ, δεν πρέπει; Να μεγαλώσω να πάω 40 χρόνων; Τώρα πρέπει να τα κάνω όλα» πρόσθεσε ο παίκτης. Όσον αφορά σε ερώτηση για το φημολογούμενο ειδύλλιο μέσα στο παιχνίδι με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Με είχες για τόσο χαζό; Να φύγω βραδιάτικα με την κάμερα μπροστά με μια κοπέλα, να κάνω τι; Να πάω που;».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ» στις 30/6