Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν η Κατερίνα Καραβάτου.   

Η παρουσιάστρια σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της πορεία, στα παιδικά της χρόνια, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει. 

«Θέλω να αφήσω ελύθερα τα παιδιά μου, να βρω τη δύναμη. Εγώ δεν “απέρριψα” τους γονείς μου μικρότερη. Μου βγήκαν πολλά πράγματα στη συνέχεια που θα έπρεπε να είχα αντιμετωπίσει. Θα ήταν καλύτερο τα πράγματα να είχαν γίνει στην ώρα τους, όπως το να κρατάς πράγματα μέσα σου».   

«Να επαναστατήσεις στους γονείς σου στα 40 είναι αστείο. Μού συνέβη, όμως. Μίλησα στη μαμά μου για πράγματα όταν ήμουν 40 και κάτι». 

Η απώλεια της μητέρας της είναι ένα βίωμα που την πόνεσε όσο τίποτα άλλο. Τον περασμένο χρόνο πέρασε πολύ δύσκολα αλλά πλέον κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και σε αυτό βοήθησε και η βοήθεια που αναζήτησε σε ειδικό.  «Ήταν πολύ άσχημη περίοδος η περσινή. Αυτό ήταν ένα σπαρακτικό τηλεφώνημα, το θυμάμαι. Ήταν να έρθω το καλοκαίρι, να είμαστε μαζί και λόγω όλων αυτών δεν μπόρεσα τελικά». 


«Στη δική μου περίπτωση είχα φτάσει τόσο πάτο, που μετά είχε μόνο επάνω να πάει. Άλλοι άνθρωποι με αντίστοιχες δυσκολίες να μην αισθανθούν το ίδιο. Μου είχαν πέσει πολλά μαζεμένα και αποφάσισα ότι πρέπει να με φροντίσω. Εννοείται ότι πήγα σε ειδικό. «Θέλω να τα βλέπω αισιόδοξα και χαρούμενα τα πράγματα στο μέλλον».