Την πρώτη του δήλωση για τον θάνατο του εγγονού του έκανε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο μόλις 20ετών Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρει: «Είμαι βαθιά στενοχωρημένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Leo. Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια απ’ όλους. Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα να θρηνήσουμε ιδιωτικά την απώλεια του Leo».

Ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, πέθανε σε ηλικία 20 ετών. Η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού, Ντρένα Ντε Νίρο, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας ότι δεν ξέρει πώς θα καταφέρει να συνεχίσει να ζει χωρίς εκείνον.

«Ο όμορφος, γλυκός μου άγγελος. Σε αγάπησα από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου».

View this post on Instagram

A post shared by Drena (@drenadeniro)


Το άψυχο σώμα του 20χρονου εντοπίστηκε πάνω σε μια καρέκλα μέσα στο υπνοδωμάτιο ενός διαμερίσματος αξίας 950.000 δολαρίων στο Cipriani Club Residences στη Wall Street. Αστυνομική πηγή δήλωσε στην DailyMail ότι βρέθηκε μια ουσία κοντά στο σώμα του και δεν υπήρχαν σημάδια τραύματος. Τον βρήκε ένας φίλος του, που δεν είχε νέα του εδώ και λίγες μέρες, σύμφωνα με την ίδια αστυνομική πηγή.