Η κόρη του Ρόμπερτ ντε Νίρο περιέγραψε την τελευταία φορά που κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της Λέαντρο σε μια ανάρτηση που ανέβασε στο Instagram της την επομένη του θανάτου του.

Η 51χρονη Ντρένα ντε Νίρο είπε ότι κράτησε τον 18χρονο γιο της «για τελευταία φορά» σε ένα γραφείο κηδειών, αναφέροντας: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει για πάντα».

Το άψυχο σώμα του εφήβου βρέθηκε καθισμένο σε μια καρέκλα δίπλα σε λευκή σκόνη μέσα σε ένα διαμέρισμα στη Νέας Υόρκη την Κυριακή.

Η Ντρένα ντε Νίρο -Αμερικανίδα ηθοποιός που υιοθετήθηκε από τον Ρόμπερτ ντε Νίρο όταν ήταν παντρεμένος με την Νταϊάν Άμποτ το 1976- ανακοίνωσε τον θάνατο του γιου της τη Δευτέρα, λέγοντας: «Μακάρι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει».

Αργότερα ανέβασε μια κοντινή μονόχρωμη φωτογραφία του γιου της να γελάει, ευχαριστώντας τους φίλους και την οικογένειά της που στέκονται στο πλευρό της μετά τον απροσδόκητο θάνατό του.

«Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη σας»

«Μετά βίας μπορώ να πληκτρολογήσω μέσα από τα δάκρυά μου, αλλά όλη η αγάπη, τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα, τα emails, οι φίλοι και η οικογένειά μου με κράτησαν όρθια τις τελευταίες 24 ώρες. Δεν μπόρεσα να απαντήσω ακόμη, αλλά είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και τα συλλυπητήριά σας», είπε η Ντρένα ντε Νίρο.

«Ακόμη αναπνέω - Μετά βίας λειτουργώ»

«Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι σωστό ή δίκαιο και η καρδιά μου πονάει με έναν τρόπο που δεν ήξερα ποτέ ότι είναι δυνατόν, ενώ ακόμη αναπνέω και μετά βίας λειτουργώ. Leo, αγάπη μου, σε αγαπώ σήμερα όπως την πρώτη μέρα που σε κράτησα στην αγκαλιά μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drena (@drenadeniro)


Η συντετριμμένη μητέρα πρόσθεσε ότι πήγε στο γραφείο κηδειών, όπου «άγγιξε και αγκάλιασε» τον γιο της για τελευταία φορά. Μάλιστα, είπε πως την πήγε ο ίδιος οδηγός που την είχε πάρει από το νοσοκομείο όταν τον γέννησε.

«Δεν σου άξιζε να πεθάνεις»

«Δεν σου άξιζε να πεθάνεις έτσι, αλλά το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι ότι ο Θεός χρειαζόταν έναν δυνατό άγγελο. Σε κρατώ μέσα στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου μέχρι να είμαι ξανά μαζί σου. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για πάντα. Σε αγαπάμε όλοι».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drena (@drenadeniro)


Ο πατέρας του Λέαντρο, ο καλλιτέχνης Κάρλος Ροντρίγκεζ, δημοσίευσε μια μαύρη σελίδα στο Instagram του την ημέρα του θανάτου του γιου του.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, από την πλευρά του, εξέδωσε επίσης μια δήλωση σχετικά με τον θάνατο του εγγονού του, λέγοντας ότι «είμαι βαθιά θλιμμένος από τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Leo. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα συλλυπητήρια όλων. Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα να θρηνήσουμε την απώλεια του Λέο».

Ο Λέαντρο ακολουθούσε τα βήματα της μητέρας και του παππού του, έχοντας πάρει μικρούς ρόλους στις ταινίες «A Star Is Born» και «Cabaret Maxime» το 2018 και στην ταινία «The Collection» το 2005.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drena (@drenadeniro)