Για τελευταία φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε το «Μαύρο Ρόδο» μέσα από το πρόγραμμα του Mega τη νύχτα της Πέμπτης. Κι αυτό μιας και η επιτυχημένη σειρά, σε σενάριο του Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία του Κώστα Αναγνωστόπουλου, έριξε οριστική αυλαία.

Στο τελευταίο επεισόδιο, όμως, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε εάν το «Μαύρο Ρόδο» θα είχε ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο φινάλε. Κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 06/07/2023.

Ειδικότερα, σε μία από τις τελευταίες σκηνές για τη σειρά, η Ελισάβετ αποχαιρέτησε με βαθιά συγκίνηση τις υπόλοιπες καλόγριες και τις ηγουμένες στο μοναστήρι και αποχώρησε με χαμόγελο και μια βαλίτσα ανά χείρας. Περνώντας λοιπόν την πόρτα του μοναστηριού, η νεαρή ηρωίδα έβγαλε το ράσο και ξεκίνησε τη διαδρομή με μοναδικό προορισμό τη μεγάλη της αγάπη.

Εκείνην που θα την οδηγούσε λίγα λεπτά –και λίγες σκηνές– αργότερα στην αγκαλιά του ήρωα που κατόρθωσε να της κλέψει την καρδιά, του Πέτρου.

Μάλιστα, 4 μήνες μετά, η εγκυμονούσα Ελισάβετ ντύθηκε νύφη και έχοντας τον αγαπημένο της πατέρα στο πλευρό της οδηγήθηκε στην εκκλησία, όπου και δέθηκαν με τον Πέτρο με τα ιερά δεσμά του γάμου. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


111111111111111111111111111