Αυλαία έριξε η εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε εκτός από τους τηλεθεατές, κάποιους από τους συνεργάτες της.

Ο Κώστας Τσουρός για παράδειγμα, δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού θα αναλάβει εκπομπή μόνος του.

Περάσαμε πολύ ωραία δύο χρόνια

«Περάσαμε πολύ ωραία δύο χρόνια. Μείναμε δύο χρόνια, πολλά αντέξαμε», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Κωστάκη μου, έχεις να μας πεις κάτι; Χαίρομαι που κάναμε αυτή τη συνεργασία. Τι θα κάνουμε του χρόνου, χωρίζουμε; Ο Κώστας μας δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου αλλά έχει ωραία πράγματα να μας πει σε λίγο καιρό», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.



Τον λόγο στη συνέχεια, πήρε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. «Ευχαριστώ που με δεχτήκατε πίσω και φυσικά, δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα», είπε, με τον Θανάση Πάτρα να προσθέτει: «Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και την εμπειρία» και την Άννα Ζηρδέλη να λέει: «Είμαι ευγνώμων για αυτή την τηλεοπτική εμπειρία».


Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, λέγοντας: «Να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να περάσετε καλά με ανθρώπους που αγαπάτε. Εμείς σας αφήνουμε εδώ, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Πολλά φιλιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: