Ο Μάρκος Σεφερλής  ήταν ο τελευταίος καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο αγαπημένος performer ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια σχετικά με την απρόσμενη μεταγραφή του από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ, που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Ο ΑΝΤ1 είναι οικογένεια. Από εκεί ξεκίνησα, από το Ταξί εκεί έγινα γνωστός, ήμουν πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1 κι έκανα πολλά πρότζεκτς, αλλά και οι θεατρικές μου παραστάσεις έπαιζαν ασταμάτητα εκεί. Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, μπήκαμε σε συζητήσεις για να πάμε σε μία άλλη συμφωνία, αλλά εκεί τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα. Δεν βρίσκαμε μία άκρη και υπήρχαν διάφορα θεματάκια. Παρόλα αυτά το πολεμούσα να μείνω στον ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένειά μου. Κάποια στιγμή ήρθαμε σε αδιέξοδο. Μου έγινε μία πρόταση από τον ΣΚΑΪ, εκεί τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά και πιο ξεκάθαρα και ήρθαμε σε συμφωνία.

Έκανα κάποια ραντεβού παρόλα αυτά με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, πάλι δεν βρισκόταν άκρη και ο μόνος δρόμος ήταν να πάω στον ΣΚΑΪ. Το ότι ανακοινώθηκε τόσο νωρίς εγώ το ζήτησα. Ξεκίνησε μία και εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλει να παίζει το όνομά του χωρίς να υπάρχει λόγος. Ακούγονταν και γράφονταν διάφορα που ούτε με ικανοποιούσαν, ούτε υπήρχε λόγος να γράφονται».